صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

کشف ۴۴۰ میلیارد تومان کالای اساسی احتکار شده در تیر ماه

کشف ۴۴۰ میلیارد تومان کالای اساسی احتکار شده در تیر ماه بیشترین کالا‌های کشف شده در پی بازرسی‌های مربوط به احتکار در تیر ماه امسال شامل کالا‌های اساسی بیش از ۴۴۰ میلیارد تومان بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 20
کد خبر: ۱۴۷۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سید مجتبی سجادی با اشاره به اقدامات انجام شده این سازمان در بازرسی از انبارها اظهار کرد: به منظور جلوگیری از احتکار و پیشگیری از قاچاق کالا در کشور، در تیرماه امسال بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور با همکاری سایر دستگاه‌ها و نهادهای قانونی همکار، تعداد ۲۶ هزار و ۸۰۷ مورد بازرسی از واحدهای انبار، سردخانه و مراکز نگهداری کالاها انجام داده‌اند که منجر به تشکیل یک هزار و ۳۴۱ پرونده برای واحدهای متخلف شده است.

مدیرکل بازرسی ویژه و امور تعزیرات سازمان حمایت اعلام کرد: کالاهای مکشوفه شامل کالاهای اساسی از جمله برنج، چای، روغن نباتی، شکر، تخم مرغ، تجهیزات پزشکی، انواع شوینده و … به ارزش بیش از ۴ هزار ۴۰۲ میلیارد ریال است.

وی افزود: این در حالیست که بر اساس آمار ثبت شده از فعالیت بازرسان استان‌های سراسر کشور، از ابتدای سال جاری، تاکنون جمعاً بالغ بر ۱۳۱ هزار و ۶۲۹ مورد بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا صورت گرفته که منتج به تشکیل ۱۳ هزار و ۵۰۷ فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از ۱۴۷ هزار و ۲۷۱ میلیارد ریال شده ست.

مدیر کل بازرسی ویژه و امور تعزیرات سازمان حمایت یادآور شد: بازرسی‌ها، بدون وقفه و با جدیت استمرار دارد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی بازرسان این سازمان و سازمان‌های صمت استان‌ها، برخورد قاطع و قانونی با متخلفان انجام می‌شود.

وی گفت: هموطنان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در زمینه گران‌فروشی، احتکار و اختفا، عدم اعلام موجودی، عرضه خارج از شبکه و.... می‌توانند موارد را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ به سامانه دریافت و رسیدگی به شکایات این سازمان در سراسر کشور منعکس کنند تا ضمن رسیدگی، اقدام قانونی متناسب به عمل آید./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار