سوپرایز قلعه‌نویی در ترکیب ایران مقابل هند جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند ببینید/ کولیوند: اولین بار پیکر مرحوم رئیسی را با پهپاد سپاه قدس پیدا کردیم؛ به دروغ گفتند پهپاد ترکیه بوده تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد سقوط شهردار اهواز از ارتفاع هنگام بازدید از یک پروژه عمرانی + جزییات تیم والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شد/ متین حسینی بهترین والیبالیست جوان جهان جدایی وحید امیری از پرسپولیس چقدر برای باشگاه هزینه داشت؟

پرسپولیس جایگزین مهاجم استقلالی را مشخص کرد

در شروع فصل نقل‌وانتقالات قیمت دیاباته ۲۵۰هزار دلار بود ولی پرسپولیس در جدیدترین پیشنهادش به این بازیکن، حاضر به پرداخت ۴۰۰هزار دلار هم شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیران باشگاه پرسپولیس بعد از جذب یورگن لوکادیا و براساس درخواست یحیی گل‌محمدی، از یک هفته پیش مذاکرات جدی‌شان را با شیخ دیاباته آغاز کردند. آنها امیدوار به جذب مهاجم سابق استقلال بودند که فصل گذشته در الغرافه قطر حضور داشت ولی به‌نظر می‌رسد حضور این بازیکن در پرسپولیس منتفی شده است. پرسپولیس با توجه به‌حساب ویژه‌ای که روی جذب دیاباته باز کرده بود، قرارداد شرزود تمیروف را فسخ کرد تا جا برای مهاجم فرانسوی باز شود اما درحالی‌که همه‌چیز به شکل مثبتی پیش می‌رفت، دیاباته روز دوشنبه به مدیران این باشگاه پاسخ منفی داد.

 

وقتی فصل نقل‌وانتقالات تازه شروع شده بود، مدیران پرسپولیس جذب دیاباته را به یحیی گل‌محمدی پیشنهاد دادند ولی آن زمان یحیی به این پیشنهاد پاسخ منفی داد. دلیل گل‌محمدی برای عدم‌جذب این بازیکن، کندبودن دیاباته بود ولی گل‌محمدی با توجه به نبود مهاجم در بازار نقل‌وانتقالات در نهایت با جذب دیاباته موافقت کرد.

 

در شروع فصل نقل‌وانتقالات قیمت دیاباته ۲۵۰هزار دلار بود ولی پرسپولیس در جدیدترین پیشنهادش به این بازیکن، حاضر به پرداخت ۴۰۰هزار دلار هم شده است. همه‌چیز در روند مذاکرات به بهترین شکل جلو می‌رفت و حتی قرارداد دیاباته هم برای این بازیکن ارسال شد ولی او در نهایت با مخالفت همسرش برای حضور در ایران مواجه شد و به پرسپولیس پاسخ منفی داد.

 

هرچند دیاباته به پرسپولیسی‌ها اعلام کرده که حاضر نیست به ایران بیاید، ولی یکی از مدیران پرسپولیس در این خصوص گفت: «ما تلاش می‌کنیم تا نظر دیاباته را تا امروز تغییر بدهیم ولی اگر این اتفاق رخ نداد، با ۲مهاجم دیگر مذاکره خواهیم کرد. ما ۲ مهاجم از اروپا و برزیل را مدنظر قرار دادیم و باشگاه قطعا تلاش خواهد کرد تا یک مهاجم دیگر هم جذب کند.»/همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده