ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ترامپ بعد از دیدار با همتای چینی: به مسیر اصلی بازگشتیم

رئیس‌جمهور آمریکا بعد از دیدار با همتای چینی خود در «اوساکا» ژاپن این نشست را «بسیار خوب» توصیف کرد و مدعی شد دو طرف به مسیر اصلی بازگشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 29
کد خبر: ۱۴۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «شی جینپینگ» رئیس‌جمهور چین و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در حالی مذاکرات دوجانبه خود را در حاشیه اجلاس سران اقتصادی جهان موسوم به گروه 20 به پایان رساندند که ترامپ تأکید کرد که برآیند این نشست «بهتر از انتظار» بوده است.

 

روزنامه چینی «ساوث چینا مورنینگ پست» در این خصوص گزارش کرد، چین در خصوص نشست دو جانبه ترامپ و شی اعلام کرد که ترامپ موافقت کرده تا تعرفه‌های بیشتری بر کالاهای چینی وضع نکند.

 

نشست رؤسای جمهور چین و آمریکا در پشت درهای بسته به مدت 80 دقیقه ادامه داشت که البته 10 دقیقه کمتر از زمان برنامه‌ریزی شده به طول انجامید.

بر اساس این گزارش، زمانیکه از ترامپ در خصوص این دیدار سؤال پرسیده شد، بدون ارائه هرگونه جزئیاتی پاسخ داد که «نشست بسیار بسیار خوبی بود، بهتر از انتظار بود. ما درست به مسیر بازگشتیم».

 

روزنامه ساوث چینا مورنینگ پست گزارش کرد که رهبران دو کشور چین و آمریکا قرار است جزئیات بیشتری را در بیانیه‌ای اعلام کنند.

 

در همین حال، خبرگزاری چینی «شینهوا» گزارش داد که شی و ترامپ به توافق رسیدند تا مذاکرات اقتصادی و تجاری را از سربگیرند و آمریکا نیز موافقت کرده است که تعرفه‌های جدیدی بر کالاهای چینی تحمیل نکند.

سران اقتصادی جهان در نشست اوساکا قرار است امروز (شنبه) در خصوص تسریع اصلاحات سازمان تجارت جهانی به توافقاتی برسند.

روابط چین و آمریکا اخیراً به دنبال اقدام ترامپ در تعیین تعرفه 200 میلیارد دلاری بر کالاهای وارداتی چین و همچنین اقدامات تحریک‌آمیز واشنگتن در حمایت از جدایی‌طلبی تایوان رو به تیرگی رفته است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار