آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

دفتر تحکیم وحدت خطاب به سفیرانگلیس: سریع‌تر از ملت ایران عذرخواهی کنید

اتحادیه دفتر تحکیم وحدت در نامه‌ای خطاب به سفیر انگلیس تاکید کرد: هرچه زودتر نسبت به اظهارات غلط اخیر خود از مردم کشورمان عذرخواهی کنید و بدانید ما همان ملتی هستیم که دست شما را از غارت نفت خود کوتاه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه تحکیم وحدت در نامه‌ای خطاب به سفیر انگلیس به اظهارات وی واکنش نشان داد و عنوان کرد: هر چه زودتر نسبت به اظهارات غلط خود از مردم کشورمان عذرخواهی کنید.

 

متن کامل بیانیه اتحادیه تحکیم وحدت خطاب به سایمون شرکلیف سفیر انگلستان در ایران به شرح ذیل است:

 

اخیرا در یکی از جلسات خود با اتاق بازرگانی استان شیراز اظهارتی غلط، خارج از عرف و اخلاق دیپلماتیک بیان کردید که باعث تعجب مردم عزیز ایران اسلامی شده است.

 

شما اشاره کردید که تنفر مردم انگلیس نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران دو طرفه است. ما به عنوان نماینده دانشجویان ایرانی به شما پیشنهاد میکنیم تاریخ را به طور دقیق مطالعه بفرمایید و آن زمان است که دلیل تنفر مردم ایران نسبت به رژیم انگلیس متوجه خواهید شد.

 

در این ۴۳ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران ؛ مگر غیر از این بوده است که رژیم انگلستان تا جایی که توانست به صدام کمک کرد تا مردم ایران را به خاک و خون بکشاند؛ همراهی تمام عیار انگلیس در تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران و فشار به ملت ایران جهت عدول از حقوق مسلمه خویش در استفاده از انرژی اتمی؛انواع و اقسام خرابکاری های اقتصادی و جاسوسی های امنیتی هیچ گاه از ذهن ملت ایران پاک نخواهد شد.

 

این رژیم انگلیس بود در زمان خروج یک جانبه آمریکایی ها از برجام از این کشور تبعیت کرد و روابط اقتصادی خود با ایران قطع کرد و همچنین این دولت انگلیس است به صورت غیرقانونی پول های به حق مردم ایران را بلوکه کرده و آن را آزاد نمی‌کند.

 

این سیاهه طویل تنها ظلم هایی است که در ۴۳ سال پس از انقلاب اسلامی به ملت ما روا نمودید ؛ البته این بغض وغصب علنی شما از ملت ما طبیعی است چرا که ملت ما همان ملتی بود که دست شما را از غارت نفت خویش کوتاه نمود و جنایت نسل کشی ایرانیان را ثبت و به فرزندان خود رسانید و با انقلاب درخشان اسلامی و به رهبری امام عزیز راحل(ره) دست شما و بزرگتر از شما یعنی آمریکای جهانخوار را از این خوان یغما قطع نمود.

 

آقای سفیر اگر هم احساس تنفری از سوی مردم انگلیس نسبت به مردم ایران وجود داشته باشد باید دلیل آن را در دسیسه های کثیف همکارانتان در سرویس های اطلاعاتی خود جست و جو کنید که این خود نشان از ترس شما نسبت به بیداری ملت ها و استقرار خواست ملت ها و همچنین ترس از نظام مردم سالار جمهوری اسلامی است.

 

به شما توصیه می‌کنیم هر چه زودتر از مردم عزیز ایران اسلامی عذرخواهی کرده و به اشتباه خود اعتراف کنید و الا بدانید که ما دانشجویان دفتر تحکیم وحدت به علت این صحبت های خارج از عرف دیپلماتیک شما که نشان از عدم حسن نیت در کشور پذیرنده می‌باشد تا اخراج شما از ایران اسلامی از پای نخواهیم نشست./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار