ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

مدیریت ترافیک اربعین با ۸ هزار نیروی راهور

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ۹۳ درصد زائران برای عزیمت به عتبات عالیات مرزهای زمینی را انتخاب کرده‌اند و حدود ۶۵ درصد از مسافران از خودروهای شخصی استفاده خواهد کرد هرچند ناوگان عمومی آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 29
کد خبر: ۱۴۸۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر سردار سید کمال هادیان‌فر در پایان نشست شورای راهبری کاهش تصادفات جاده‌ای ویژه اربعین حسینی که امروز دوشنبه به ریاست استاندار خوزستان برگزار شد، گفت: خوشبختانه با مشاهده گزارشات و بازدیدی که از مرزها داشتیم به لطف خداوند و با تلاش استاندار محترم، معاونین استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی کار بسیار گسترده و خوبی صورت گرفته است که قابل مقایسه با سال‌های گذشته نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، وی افزود: می‌توان گفت استان خوزستان آمادگی کامل برای پذیرش زائران را دارد؛ ۹۳ درصد زائران برای عزیمت به عتبات عالیات مرزهای زمینی را انتخاب کرده‌اند و حدود ۶۵ درصد از مسافران از خودروهای شخصی استفاده خواهد کرد هرچند ناوگان عمومی آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی دارد.

سردار هادیان‌فر گفت: آنچه که مورد تاکید است و مردم عزیز باید به آن توجه کنند این است که زائران مدیریت زمان سفر را داشته باشند و سفر خود را به روزهای پایانی اربعین موکول نکنند زیرا باعث بروز تراکمی و ایجاد مشکلات مختلف خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: بیش از ۸ هزار نفر از همکاران ما در پلیس راهور در جاده‌های مختلف مدیریت ترافیک را انجام خواهند داد و امیدواریم این مدیریت موجب تسهیل در تردد و جلوگیری از بروز انسداد و راه‌بندان شود.

سردار هادیان‌فر خاطرنشان کرد: موضوع کاهش تصادفات نیز در دستور کار است که با همکاری مردم عزیز به دست خواهد آمد. در دو مرز خوزستان آمادگی کامل وجود دارد و پارکینگ‌ها آماده است؛ جاده‌ها نیز در طول مسیر ترمیم و ایمن‌سازی شده‌اند و اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

وی ابراز امیدواری کرد: امیدوارم امسال به خوبی و بدون مشکل خاصی پذیرای زائران باشیم. از استاندار خوزستان و معاونین ایشان تشکر می‌کنم که در مدت چند ماه اخیر بسیار تلاش کردند و عقب‌افتادگی‌ها در دو مرز شلمچه و چذابه را جبران کردند و شرایط بسیار مهیاتر از گذشته است و همه ما آماده انجام این ماموریت ذاتی و دلی هستیم که بتوانیم خدمتگزار زائران اربعین حسینی باشیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر