لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

ترور فرزند امام جماعت یک مسجد در بغداد

منابع رسانه‌ای عراق، امروز از ترور فرزند امام جماعت یک مسجد در بغداد در پی تداوم درگیری‌ها در این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 30
کد خبر: ۱۴۹۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه امنیتی از ترور فرزند خطیب و امام جماعت در محله «المعلمین» در منطقه «بغداد الجدیده» واقع در شرق پایتخت عراق خبر داد.

 

به نوشته وبگاه «بغداد الیوم»، امروز (سه‌شنبه، ۳۰ آگوست)، یک گروه نقابدار، شیخ اسماعیل المشهدانی، فرزند شیخ حاتم المشهدانی، امام و خطیب مسجد محله المعلمین را در شرق بغداد ترور کرد.

 

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» نوشت که شیخ اسماعیل المشهدانی از سوی افراد نقابدار وابسته به «سرایا السلام» که قصد آتش زدن مسجد را داشتند، ترور شده است.

 

این در حالی است که رسانه‌های عراقی از دیروز، با انتشار تصاویری از حمله به مقرهای متعلق به برخی گروه‌های مقاومت از سوی غتشاشگران و آشوب‌طلبان حامی جریان صدر خبر می‌دهند.

 

از روز گذشته و پس از اعلام کناره‌گیری «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر از سیاست، حامیان این جریان در منطقه سبز در دسته‌های پراکنده در خیابان‌های مختلف به راه افتادند و وارد ساختمان‌های دولتی و حاکمیتی عراق شدند.

 

پس از تداوم اغتشاشگری آشوبگران حامی جریان صدر در بغداد و ورود گروه نظامی «سرایا السلام» وابسته به این جریان به درگیری‌ها، حملات راکتی و تیراندازی‌ها در نزدیکی منطقه سبز آغاز شد که تا به امروز ادامه دارد و دست‌کم ۳۰ نفر در جریان این درگیری‌ها جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۷۰۰ تن زخمی شده‌اند.

 

جریان صدر از بیش از یک ماه پیش به دلیل اختلافات سیاسی، طرفدارانش را به تظاهرات وا داشته و آنان با اشغال ساختمان پارلمان روند سیاسی کشور را تعطیل و تشکیل دولت جدید را به تاخیر انداخته‌‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار