بایدن: روسیه نباید به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی شود-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

بایدن: روسیه نباید به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی شود

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی گفت که روسیه نباید به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بایدن رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این پرسش خبرنگاران در کاخ سفید که آیا روسیه باید به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی و شناخته شود؟ گفت: خیر.

 


این درحالی است که اوکراین در پی جنگ در کشورش در تلاش است واشنگتن، روسیه را به فهرست کشور‌های حامی تروریسم بیفزاید.

 

سنای آمریکا مرداد ماه امسال به اتفاق آرا قطعنامه غیرالزام‌آوری را تصویب کرد که در آن از آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه خواسته شد تا روسیه را به واسطه اقداماتش در چچن، گرجستان، سوریه و اوکراین به‌عنوان حامی تروریسم معرفی کند.

 

به گزارش نیویورک تایمز، پیش‌تر پیشنهاد مشابهی در مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده بود. با این حال، طبق قانون آمریکا، اختیار تعیین و معرفی یک کشور به عنوان حامی تروریسم در اختیار وزارت امور خارجه است، اما کرملین هشدار داده که چنین امری به معنای قطع کامل روابط واشنگتن و مسکو خواهد بود.

 

اقدام اخیر سنای آمریکا همان چیزی است که ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در طول جنگ بار‌ها ادعا کرده است.

 

اختلاف نظر مقام‌های آمریکا با وجود تصویب قطعنامه مجلس سنا مبنی بر «حامی تروریسم» خواندن روسیه و فشار بر وزارت امور خارجه آمریکا برای قانونی خواندن این مصوبه و مقاومت آنتونی بلینکن نسبت به آن، ادامه دارد./ ایرنا

ارسال نظر