واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی احکام رتبه‌بندی ورودی‌های ۱۴۰۰ آموزش و پرورش مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۳ مهر تعطیل شد جزئیات پرداخت حقوق ماهانه ۲۰ میلیون تومانی به دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ جزئیات طرح تسهیلات گردشگری صندوق ذخیره فرهنگیان هشدار نارنجی هواشناسی؛ فعالیت موج جدید بارش‎‌های سنگین تا هفته آینده قاتل امیرمحمد خالقی در ملاعام اعدام می‌شود؟ ماجرای فوت یک دانش‌آموز دبستانی در مشهد+ عکس جزئیات پرونده دانش‌آموز تنبیه شده در قزوین توسط مدیر جزئیات وام جدید فرهنگیان مهر ۱۴۰۴ آخرین جزئیات از تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۵ جزئیات برگزاری آزمون استخدامی در سازمان محیط زیست جزئیات افزایش حقوق معلمان در سال ۱۴۰۴ طبق رتبه بندی جدید همه نکات مهم درباره انتخابات شوراها و مهلت استعفا داوطلبان شورا وزیر بهداشت از رسانه‌ها عذرخواهی کرد نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه آموزش و پرورش / مهلت بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان

شناسایی ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور

وزارت بهداشت اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده‌اند که ۱۹۶ نفر از آن‌ها بستری شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 09
کد خبر: ۱۵۰۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده‌اند و ۱۹۶ نفر از آنها بستری شده‌اند که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۳۷ هزار و ۷۸۱ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۱۳۵ نفر رسید.

در شبانه روز گذشته ۱۷ استان بدون مرگ و میر کرونایی بوده‌اند و ۷ استان نیز، فقط یک مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ داشته‌اند؛ همچنین خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۷۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۶۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و این در حالیست که تا کنون ۵۳ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۷۹۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

تا کنون ۶۵ میلیون و ۳۹ هزار و ۵۸۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۷۲۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۶ هزار و ۱۸۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۴۹۵ دُز رسید. ضمن اینکه در شبانه روز گذشته ۱۱ هزار و ۱۱۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار