ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آمار کرونا در ایران امروز ۱۶ شهریور ۱۴۰۱+وضعیت رنگبندی شهر‌ها

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۸۵ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 07
کد خبر: ۱۴۹۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت اعلام کرد:تاکنون ۶۵ میلیون و ۳۴ هزار و ۴۳ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۶۶۸ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۴۶۸ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۱۷۹ دُز رسید.

 

در شبانه روز گذشته ۳۷ هزار و ۵۷۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

 

از دیروز تا امروز ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۴۳ نفر از آنها بستری شدند.مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۳۶ هزار و ۲۱۷ نفر رسید.

 

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۸۵ نفر رسید.

 

در شبانه روز گذشته ۱۳ استان بدون فوتی و ۱۲ استان، یک مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ داشته‌اند. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون ۳۱۱ هزار و ۸۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

 

۷۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تاکنون ۵۳ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۳۸۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار