غریب‌آبادی: تصمیم‌گیری درباره بازدید آژانس از تاسیسات هسته‌ای بر عهده شورای عالی امنیت ملی است ابراز امیدواری عراقچی نسبت به تثبیت صلح در قفقاز جنوبی حماس: ما هر روز برای تکمیل روند تحویل اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم مخالفت ایران و روسیه با هرگونه تعرض به حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه و دبیرکل سازمان ملل متحد واکنش عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان السودانی: فشار حداکثری آمریکا علیه ایران غیرسازنده است؛ واشنگتن به مذاکره با تهران برگردد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد؛ تقویت نیرو‌های مسلح را به جد پیگیر هستیم الاعرجی: با لاریجانی برای حل دیپلماتیک مشکلات توافق کردیم ادعای نماینده آمریکا: عربستان در آستانه پیوستن رسمی به توافقات سازش با اسرائیل است ترامپ، اسرائیل را «نیروی نیابتیِ» آمریکا خواند سرکنسول سوریه در دوبی از دولت دمشق جدا شد نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی گزارش عراقچی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای مقابله با تحریم‌ها هشدار ترامپ به زلنسکی؛ یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید

تکذیب فوت زائران در نتیجه ازدحام و خفگی در حرم امام علی

آستان مقدس امام علی علیه‌السلام شامگاه یکشنبه خبر داد که خبر منتشر شده درباره فوت تعدادی از زنان زائر در پی فشار جمعیت و ازدحام، نادرست می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 11
کد خبر: ۱۵۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اعلام العتبة العلویة، اتفاقی که افتاده، از حال رفتن تعدادی از زائران در پی ازدحام شدید بوده که موارد پیش آمده نیز کاملا هوشیاری خود را بدست آورده‌اند و هیچ مورد فوتی در داخل صحن‌های حرم امام علی علیه‌السلام روی نداده است.

پیشتر برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند که دست کم یک زائر زن ایرانی داخل حرم امام علی علیه السلام در پی ازدحام شدید جمعیت فوت کرده است.

پیشتر «علی شبر» سخنگوی آستان مقدس امام حسین علیه السلام، امروز (یکشنبه، ۱۱ سپتامبر)، پیش‌بینی کرد که مراسم اربعین امسال، بزرگترین مراسم در طول تاریخ عراق باشد.

وی در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفت که اوج مراسم اربعین از امروز آغاز شده به طوری که شمار زیادی از زائران به همراه خیل عظیمی از زائران با پای پیاده و شمار زیادی از زائران کشورهای دیگر وارد [کربلاء] شده‌اند.

این در حالی است که پنجشنبه پیش، «احمد وحیدی» وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه او وارد عراق شد و با شماری از مقامات سیاسی و ارشد این کشور از جمله شخص «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق دیدار کرد.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از دفتر الکاظمی گزارش داد، در این دیدار، روابط دوجانبه بین دو کشور همسایه، راه‌های تقویت همکاری دوجانبه و حمایت از هماهنگی مشترک در زمینه‌هایی بررسی شد که به سود ملتهای ایران و عراق است.

در این نشست همچنین تلاشهای الکاظمی برای مهار بحران سیاسی کنونی عراق از طریق ابتکار عمل «گفت‌وگوی ملی» بررسی شد تا راهکارهایی پیدا شود که ثبات و امنیت عراق را تضمین کند.

در این دیدار تلاشهای طرف عراقی در زمینه تسهیل ورود زائران ایرانی اربعین، سازماندهی، اقامت و حمایت از آنها بررسی شد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار