نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

پوتین: جنگ اقتصادی علیه ما شکست خورده است

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه گفت، جنگ اقتصادی علیه کشورش شکست خورده و باید در مقابل چالش‌های خارجی ابتکار عمل داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 12
کد خبر: ۱۵۰۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «تاس» پوتین در نشستی اقتصادی گفت، روسیه علاوه بر دادن پاسخ به اقدامات «غیردوستانه» باید به حل مشکلات بر سر راه توسعه نیز توجه داشته باشد.

وی متذکر شد، بسیاری از چالش‌های خارجی پیش آمده برای اقتصاد روسیه از جمله تحریم‌ها ناشی از سیاست‌های کلان اقتصادی مسئولانه در طول سال‌های گذشته بوده و باید در برابر آن‌ها ابتکار عمل داشت.

رئیس جمهور روسیه در نشست اقتصادی در مسکو گفت: «اکنون روسیه نسبت به بسیاری از کشورهای عضو گروه بیست وضعیت اقتصادی بهتری دارد».

پوتین گفت: «جنگ اقتصادی علیه ما شکست خورده است و انتظار می‌رود که تورم روسیه تا پایان سال جاری به دوازده درصد کاهش یابد».

رئیس جمهور روسیه با تأکید بر ضرورت فاصله گرفتن از معامله‌های دلاری افزود:‌ «اقتصاد ما با یک روند نزولی و افت مواجه شده بود اما دولت تواسته ثبات را به بازارها برگرداند».

آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان شروع جنگ اوکراین چند دور تحریم‌های «بی‌سابقه» را علیه روسیه اعمال کرده و دولت کی‌یف حمایت‌های هنگفت مالی و تسلیحاتی به عمل آورده‌اند.

با این حال چین و هند اعلام کرده‌اند علی‌رغم تهدیدهای تحریمی آمریکایی‌ها به خرید نفت از روسیه ادامه خواهند داد. امروز (دوشنبه) اندونزی نیز اعلام کرد خرید نفت از مسکو را در نظر دارد.

«جوکو ویدودو» رئیس جمهور اندونزی در مصاحبه‌ای در پاسخ به این سوال که آیا اندونزی از روسیه خرید نفت خواهد داشت گفت: «ما همواره تمام گزینه‌ها را پایش می‌کنیم. اگر کشوری باشد و قیمت بهتری داشته باشد، بله»./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار