آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

صدور برگه تردد زائران در نقاط مرزی

احمد وحیدی وزیر کشور امروز چهارشنبه گفت‌وگوی زنده تلویزیونی گفت: بحمدالله چند روزی است که عبور زائران عزیز از مرزهای ایران و عراق روان شده و با سهولت انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 14
کد خبر: ۱۵۰۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر وی افزود: هم اکنون در هر ۶ مرز ما با عراق، تسهیلات خوبی برای زائران عزیز وجود دارد و امکانات خدمات‌رسانی مناسب و وسایل برای حمل و نقل در این طرف آن طرف مرز نیز فراهم شده است.

وزیر کشور بیان کرد: برخی از عزیزانی که مشتاق به سفر هستند، درخواست تعیین وضعیت پاسپورت یا برگ تردد مرزی خودشان را دارند که پیش‌بینی شد این عزیزان در نقاط مرزی برگه تردد موقت خودشان را دریافت کنند؛ فراجا در خرمشهر، مهران و قصر شیرین آمادگی دارد تا برای این مهم پاسخگوی مشتاقان زیارت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام باشد.

وحیدی درباره آخرین آمار تعداد زائران ایرانی حاضر در مراسم اربعین اظهار کرد: تاکنون بیش از 3 میلیون زائر وارد کشور عراق شدند و تقریباً حدود نیمی از این افراد به کشور بازگشته‌اند و روند ورود و خروج زائران کماکان ادامه دارد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه برخی از عزیزان ما در کربلا مشکل کمبود وسایل نقلیه را داشتند، هماهنگی‌هایی انجام شده و دولت عراق موافقت کرد که ما از ایران وسایل نقلیه به عراق بفرستیم تا انتقال زائران هر چه سریع‌تر انجام شود.

وزیر کشور درباره گرانی حمل و نقل برای زائران در ایام اربعین در عراق گفت: برخی گرانی قیمت حمل و نقل زائران از جمله در مسیر بغداد به تمرچین گزارش شد که بلافاصله دیشب پیگیری شد تا این مشکل برطرف شود؛ البته دولت عراق نیز به دستگاه‌های خصوصی تذکر داد که قیمت عرف را رعایت کنند، با این وجود وسایل حمل و نقل ما نیز برای کمک آماده است و امکان دارد تعداد آن بیشتر نیز شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار