صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

پیاده‌روی جاماندگان اربعین در پایتخت

آیین پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی، در میدان امام حسین(ع) تهران آغاز شد و دلدادگان حسینی با پیمودن مسیر ۱۷ کیلومتری، تا حرم حضرت عبدالعظیم(ع) در شهرری پیاده روی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 17
کد خبر: ۱۵۰۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیین پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی، از ساعت ۷ صبح امروز شنبه ۲۶ شهریور ماه در میدان امام حسین(ع) تهران با حضور دلداگان و عاشقان اهل بیت علیهم السلام با قرائت زیارت اربعین آغاز شد.

 

جاماندگان قافله عشق، در این آیین نمادین، به تاسی از روایت امام هادی(ع) که ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) را برابر با زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) بیان کرده‌اند، پس از پیمودن مسیر ۱۷ کیلومتری به شهرری آمده و در آستان مقدس سیدالکریم دل‌ها را روانه بین الحرمین می‌کنند.

 

همزمان با میدان امام حسین(ع)، در نقاط دیگر پایتخت و شهر‌های مجاور شهرری از جمله ورامین، قرچک، پیشوا، قلعه نو، کهریزک و باقرشهر نیز، دلدادگان حسینی طی آیینی، مراسم اربعین را آغاز و به سمت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) در قبله تهران پیاده روی می‌کنند.

 

آیین پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی طی دو سال گذشته تحت تاثیر شیوع بیماری کرونا بود و امسال با رعایت نکات بهداشتی، پرشورتر و عاشقانه‌تر و با دل‌هایی بی‌قرارتر از سال‌های قبل برگزار می‌شود.

 

بیش از ۹۰۰ موکب فرهنگی و پذیرایی همچنین دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی، خدماتی و امدادی در طول مسیر پیاده روی به زائران خدمت رسانی می‌کنند که این خدمات تا ساعت ۱۹ امروز ادامه خواهد داشت.

 

حضور رئیس قوه قضاییه در مراسم پیاده‌روی

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای رئیس قوه قضاییه در مراسم پیاده روی خانوادگی جاماندگان اربعین حسینی در تهران حضور پیدا کرد.

 

حرکت پرشور جاماندگان در پیاده روی اربعین حسینی تهران به سمت حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با گام هایی از جنس عشق و محبت از ابتدای روز شروع شده است و دلدادگان حسینی با سردادن ندای «لبیک یا حسین» از راه دور به امام حسین(ع) عرض ارادت کردند.

 

هرچند جسمش از قافله نجف به کربلا جامانده بود ولی با هزاران امید و با دلی که به کربلا سفر کرده زیر آفتاب در کنار خیابان کفش جاماندگانی همچون خودش را واکس می‌زد و می‌گفت، دعا کنید ان‌شاءالله سال بعد در مسیر کربلا باشیم.

 

آیین پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی همزمان با تهران در دیگر شهرهای کشور و با حضور خیل ارادتمندان و عاشقان حضرت اباعبدالله ‌الحسین برگزار می‌شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار