ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

تیم ملی، شمشیر دولبه برای بازیکن پرسپولیس

وحید امیری و کارلوس کی‌روش این روز‌ها استرس مشترکی را تحمل می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، وحید امیری به جام‌جهانی می‌رسد یا نه؟ این سوالی بود که چند ماه گذشته و بعد از مصدومیت شدید بازیکن پرسپولیس و تحت عمل جراحی قرار گرفتن او ذهن هواداران پرسپولیس و تیم ملی را به خود مشغول کرد. آچار فرانسه تیم ملی بازیکنی است که غیبتش به اندازه غیبت چند بازیکن می‌تواند به تیم‌هایش ضربه بزند. بعد از این که اولین لیست کارلوس کی‌روش اعلام شد و نام وحید امیری در آن نبود احتمال داده می‌شد شاید جام‌جهانی برای یکی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران به رویا تبدیل شود.

تیم ملی، شمشیر دولبه برای بازیکن پرسپولیس

این ناامیدی، اما بیشتر از چندساعت به طول نیانجامید. یک لیست دیگر از کی‌روش که نام دو بازیکن مصدوم یعنی وحید امیری و علی کریمی در آن‌ها بود ورق را برگراند. در لیست نهایی علی کریمی خط خورد و وحید امیری باقی ماند تا این امید که این بازیکن به قطر خواهد رسید پررنگ‌تر شود.


در حالی که انتقاداتی از دلیل تبعیض بین دو بازیکن مصدوم و خط خوردن یکی و باقی‌ماندن دیگری در اردوی تیم ملی مطرح شده است، اما احتمالا این اتفاق به شرایط بدنی دو بازیکن ارتباط دارد. اتفاقی که هواداران پرسپولیس را هم خوشحال می‌کند و هم نگران. حضور در اردوی تیم ملی به این معناست که وحید امیری شرایط بهتری نسبت به مصدومان خط‌خورده دارد و کی‌روش امیدوار است که با زیرنظر گرفتن او و تمرینات اختصاصی این بازیکن را به جام‌جهانی برساند. این خبر خوشی برای هواداران پرسپولیس است که می‌توانند امیدوار باشند بازیکن محبوبشان خیلی زود به میادین برگردد. بازیکنی که در فصول اخیر مهره‌ای موثر در چندین پست بوده؛ از دفاع چپ گرفته تا خط حمله.

 

از آن سو، اما حضور همزمان در تیم ملی و پرسپولیس برای بازیکنی عمل کمر انجام داده است اتفاق بسیار خطرناکی است. حضور همزمان این بازیکن ۳۴ ساله در بازی‌های لیگ و تورنمنت سنگینی مانند جام‌جهانی می‌تواند وحید امیری را در معرض خطر مصدومیت مجدد و سنگین‌تری قرار بدهد. امیری قطعا دوست دارد در سال‌های پایان دوران بازیگری‌اش دومین و آخرین جام‌جهانی خود را تجربه کند. دوگانگی جام‌جهانی یا تیم باشگاهی استرس مشترکی است که سرمربی و بازیکنش در این روز‌های حساس دارند./فوتبال ۳۶۰

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار