پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

تأکید رئیس جمهور بر ضرورت مدیریت هوشمند بازار ارز و بورس

حجت‌الاسلام رئیسی بر ضرورت مدیریت هوشمند بازار ارز و بورس تاکید کرد و گفت: تثبیت این بازارها، آرامش بخشی به زندگی مردم را در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیات دولت با اشاره به شکوه مراسم اربعین امسال از دستگاه‌های مسئول خواست ویژگی های منحصر بفرد مراسم امسال و حجم تلاشهای انجام شده را برای مردم تبیین کنند.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: مردم و دولت عراق در حد بضاعتشان همکاری و همیاری خیلی خوبی در برگزاری مراسم اربعین امسال داشتند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت مدیریت هوشمند بازار ارز و بورس تاکید کرد و گفت: تثبیت این بازارها، آرامش بخشی به زندگی مردم را در پی خواهد داشت.

حجت‌الاسلام رئیسی در جلسه امروز اشاره‌ای هم به دستاوردهای اقتصادی اجلاس اخیر شانگهای داشت و گفت: عملیاتی شدن توافقات خوبی که در این سفر بدست آمد، نیازمند پیگیری مجدانه دستگاههای مسئول بویژه کمیسیون‌های مشترک تشکیل شده با کشورهای طرف توافق است.

رئیس جمهور همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره استاد محمدحسین شهریار، شاعر نامدار ایرانی و نیز روز شعر و ادب فارسی، بر لزوم تقویت ارتباطات و تعامل با کشورهایی که با ایران دارای اشترکات تاریخی، فرهنگی و تمدنی هستند، تأکید کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار