دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ارائه پرونده «ابوعاقله» به دیوان کیفری بین المللی

نتایج یک تحقیق درباره قتل شیرین ابوعاقله خبرنگار الجزیره که در آن بر عمدی بودن قتل وی توسط رژیم صهیونیستی تاکید شده است، در اختیار دیوان کیفری بین المللی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری آناتولی، نتایج یک تحقیق فلسطینی درباره قتل شیرین ابوعاقله خبرنگار الجزیره که در آن بر عمدی بودن قتل وی توسط رژیم صهیونیستی تاکید شده است، در اختیار دیوان کیفری بین المللی قرار گرفت.

بر همین اساس، «ناصر ابوبکر» دبیر انجمن روزنامه‌نگاران فلسطینی و «جیمی بوملیحه» رئیس سابق اتحادیه روزنامه‌نگاران و «آنطوان ابوعاقله» برادر «شیرین ابوعاقله» شکایت رسمی از رژیم صهیونیستی را در دیوان کیفری بین‌المللی مطرح کردند.

همچنین قرار است در مرکز بین‌ المللی عدالت برای فلسطینیان در شهر لاهه، طی یک کنفرانس خبری، شکایت از رژیم صهیونیستی در خصوص شهادت «شیرین ابو عاقله» اعلام شود.

گفتنی است، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۴ شهریور ماه برای نخستین بار اذعان کرد که پس از تحقیقات به این نتیجه رسیده است که شیرین ابو عاقله، خبرنگار فلسطینی ممکن است به طور اشتباهی به ضرب گلوله نظامیان این رژیم به قتل رسیده باشد.

نظامیان رژیم صهیونیستی اواخر اردیبهشت ماه، در یورش به منطقه «جنین» در شمال کرانه باختری، ابوعاقله را با شلیک مستقیم گلوله به قتل رساندند./مهر

ارسال نظر