اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

آیا دولت با ارز ۴۲۰۰ تومانی ‌۱۴ میلیارد دلار‌ واردات کالاهای اساسی انجام داد؟

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس درباره ارز واردات ۱۴ میلیارد دلار کالاهای اساسی گفت: اختلاف‌نظرهایی بر سر این موضوع وجود دارد که آیا دولت ‌ارز ۴۲۰۰ تومانی را مستقیم به واردکنندگان داد یا اینکه کالاها با ارز آزاد وارد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدعلی پورمختار  در همدان با اشاره به دلیل محقق نشدن شعار سال اظهار داشت: قدم‌هایی در مجلس با تصویب بودجه 98 برداشته شد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به اختصاص تسهیلات ارزان قیمت و انجام اصلاحاتی در قانون رفع موانع تولید اشاره کرد، اما مشکل اصلی به عرصه اجرای قوانین برمی‌گردد.

 

وی افزود: در حقیقت وجه مشترکی بین دستگاه‌های اجرایی، مجلس و تولیدکنندگان وجود ندارد و خواسته قشر تولیدکننده در تصمیمات اجرایی لحاظ نمی‌شود.

 

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس بیان کرد: نمونه این موارد، همراه نبودن نظام بانکی با عرصه تولید و سودهای بالا، مشکلات مربوط به تأمین اجتماعی، مشکلات حوزه مالیات، مسائل حوزه کارگری و کارفرمایی و مسائل مربوط به تعزیرات و چند نرخی شدن دلار و قیمت‌ها است.

 

پورمختار تصریح کرد: همه این موارد دست به دست هم داده تا تولیدکننده نتواند در محیطی آرام و بدون دغدغه به فعالیت بپردازد و این از بزرگ‌ترین موانع رونق تولید است به همین دلیل می‌طلبد که جلسات مشترکی با حضور این قشر و قوه مجریه و مقننه برگزار و برای برطرف کردن مشکلات چاره‌ای اندیشیده شود.

 

وی در پاسخ به این پرسش که 14 میلیارد دلار بودجه واردات کالاهای اساسی به کجا رفت هم گفت: اطلاع ندارم که این اعتبار تخصیص یافته یا نه، اما اختلاف‌نظرهایی بر سر این موضوع هست که آیا باید ارز 4200 تومانی را مستقیم به واردکنندگان داد یا اینکه کالاها با ارز آزاد وارد شده و این رقم کمکی در مرحله دریافت کالا در قالب یارانه به مردم داده شود.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس با بیان اینکه تاکنون تصمیمی در این مورد گرفته نشده، تأکید کرد: با گذشت 4 ماه از سال دولت باید هرچه زودتر این موضوع را تعیین تکلیف کند تا مشکل معیشت مردم برطرف شود.

 

پورمختار بیان کرد: دستگاه‌های نظارتی درون بدنه قوه مجریه متولی نظارت جدی بر بازار هستند و برای جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت کالاها، وزارت صنعت، معدن و تجارت باید ورود قوی‌تری داشته باشد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که گفته آیا راه‌اندازی 200 شرکت صوری برای گرفتن ارز دولتی صحت دارد یا خیر هم اعلام کرد: رئیس‌کل بانک مرکزی تعداد این شرکت‌ها را نزدیک به 30 مورد دانسته و اعلام کرده که پرونده آن‌ها در دست بررسی قرار دارد.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار