محسن امین‌زاده آزاد شد آیین یادبود چهلم جانباختگان حوادث دی ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود سردار حکمتیان فرمانده دانشگاه علوم و فنون زمینی سپاه شد اطلاعیه جدید ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز ۷۵۲ اوکراین صادر شد فرمانده سابق سپاه: تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا نتیجه عقلانیت نیست/ پاسخ سخت ایران در انتظار هر اقدام نظامی ترامپ واکنش به خبر جنجالی ساعات اخیر درباره پزشکیان پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» اسلامی: دشمن به دنبال سیاست «فشار از بیرون و شکستن از درون» علیه ایران است پزشکیان از رویای ریاست‌جمهوری گذشت شمخانی: به هر ماجراجویی علیه ایران پاسخ قاطع و قوی می دهیم تذکر به پزشکیان درباره لزوم در ارسال لایحه نظام عادلانه حقوق‌ها پزشکیان: از مشکلاتی که مردم متحمل شده‌اند صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم سنتکام خروج از پایگاه التنف سوریه را تأیید کرد امام خامنه‌ای: در 22 بهمن امسال ایران سربلند و دشمن مأیوس شد وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به وضعیت پایدار بازنگشته است

قالیباف: دیوان محاسبات در تفریغ بودجه انحراف از بودجه را گزارش دهد

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده بجنورد درباره کمرنگ شده نظارت مجلس بر فرآیندهای بودجه‌ای گفت: دیوان محاسبات در گزارش خود حتماً انحراف از بودجه را ارائه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد وحیدی نماینده بجنورد در مجلس در جلسه علنی امروز چهارشنبه 30 شهریور مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار داشت: با توجه به بودجه سالانه و برنامه هفتم و سفرهای استانی دولت، به نظر می‌رسد که امروز در مرحله اجرا دچار مشکلاتی هستیم و مجلس باید نظارت دقیقی بر اجرای قانون بودجه سالانه داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه اولویت بندی‌هایی که خود سازمان برنامه انجام می‌دهد بدون توجه به فرآیندهای بودجه مصوب در سفرهای استانی و ابلاغیه‌های بودجه‌ای تغییر می‌کنند، گفت: این نشان می‌دهد که در فرآیندهای مختلف بودجه‌ای نظارت مجلس کمرنگ جلوه پیدا می‌کند.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده بجنورد در مجلس اظهار داشت: ان‌شاءالله در جلسه بعدی مجلس، گزارش تفریغ بودجه را خواهیم داشت؛ در همین رابطه از دیوان محاسبات می‌خواهم حتما در گزارش خود انحراف از بودجه را ارائه دهند؛ سازمان برنامه حتماً موظف است که بر اساس جداول مصوب فعالیت کند.

 

وی افزود: درباره کنکور نیز دیروز بحث مفصلی در هیئت رئیسه انجام شد و ان‌شاءالله با تدابیری که وجود دارد حتماً مورد توجه قرار خواهد گرفت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار