غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ابراز نگرانی لندن از دستور نظامی ولادیمیر پوتین

معاون وزیر امور خارجه انگلیس بابت سخنان رئیس جمهور روسیه درباره بسیج نیروها و توان اتمی این کشور ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «گیلین کیگان» معاون وزیر امور خارجه انگلیس روز چهارشنبه در خصوص فرمان «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه برای بسیج نیروها ابراز نگرانی کرد.

 

کیگان در مصاحبه با شبکه «اسکای نیوز» درباره اظهارات پوتین گفت: «این سخنان، به‌ویژه جمله‌های پایانی آن تشدید نگران‌کننده تنش‌ها است. جنگی که شاهد هستیم حمله غیرقانونی روسیه به اوکراین است و ما به همراه متحدان ناتو خود در کنار این کشور خواهیم ماند».

 

کیگان با اشاره به هشدار پوتین درباره استقرار تسلیحات اتمی ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه و پاسخ متعاقب مسکو گفت: «برخی اظهارات پوتین بسیار نگران‌کننده بود».

 

او با اشاره به سخنان پوتین در این زمینه که روسیه درباره توان اتمی خود بلوف نمی‌زند گفت: «به وضوح باید این سخنان را بسیار جدی بگیریم زیرا اوضاع در حال منتشج شدن و خارج شدن از کنترل است. سخت است متوجه شویم در روسیه چه می‌گذرد».

 

کیگان گفت، امروز «لیز تراس» نخست‌وزیر انگلیس در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل بر تداوم کمک نظامی به اوکراین تأکید خواهد کرد.

 

این دیپلمات ارشد انگلیسی با اشاره به اینکه کشورش تاکنون ۲.۳ میلیارد پوند کمک نظامی به اوکراین رسانده گفت که این کمک‌ها سال آینده میلادی نیز ادامه خواهد داشت.

 

پوتین سخنرانی ویدئویی امروز (چهارشنبه) ضمن اعلام بسیج نظامی محدود، گفت فقط شهروندانی که دوره‌های آموزش‌های پایه نظامی را گذرانده‌اند به حضور اجباری در ارتش فراخوانده می‌شوند و سپس آموزش‌های بیشتری می‌بینند.

 

رئیس جمهور روسیه ضمن اشاره به اینکه آمریکا، آلمان و دیگر کشورهای غربی دستوراتی علیه روسیه به کی‌یف می‌دهند، تاکید کرد: «تهدید کردن نیروگاه زاپروژیا[با حمله به این منطقه] یک تهدید اتمی است و مسکو هم دارای سلاح اتمی است؛ ما از همه ابزارها برای محافظت از خاک روسیه استفاده خواهیم کرد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر