پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

آیت‌الله رئیسی: لازمه برقراری صلح و آرامش در دنیا کنار گذاشتن رویکرد‌های نژادی و فرقه‌ای است

آیت‌الله رئیسی در دیدار الکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان که در محل اقامت رئیس‌جمهور کشورمان انجام شد، بر افزایش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 22
کد خبر: ۱۵۱۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران امروز پنجشنبه در دیدار الکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان که در محل اقامت رئیس‌جمهور کشورمان انجام شد، بر افزایش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

رئیس‌جمهور، لازمه برقراری صلح و آرامش در دنیا را کنار گذاشتن نگاه‌های نژادی و فرقه‌ای خواند و خطاب به رئیس جمهور صربستان گفت: ریشه فجایع و درگیری‌های گذشته در منطقه بالکان، میدان یافتن رویکردهای نژادی بود که امیدواریم در دوره ریاست جنابعالی، صلح و دوستی برقرار و حقوق همه نژادها و صاحبان ادیان، محفوظ باشد.

در این دیدار رئیس‌جمهور صربستان نیز با تشکر از آیت‌الله رئیسی بابت موافقت با این ملاقات، صربستان را کشوری مستقل و منحصر به فرد در اروپا خواند که از سیاست‌های غرب تبعیت نمی‌کند.

رئیس‌جمهور صربستان حفظ صلح و آرامش در منطقه بالکان را از سیاست‌های کشورش خواند و گفت: ما به‌دنبال توسعه و گسترش روابط با ایران در همه عرصه‌های سیاسی و اقتصادی هستیم.

به گزارش ایرنا، هفتاد و هفتمین اجلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با حضور هیأت‌های سیاسی و سران کشورها از روز سه‌شنبه - ۲۹ شهریور - با سخنرانی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در مقر اصلی این سازمان در نیویورک آغاز شد.

سخنرانی‌های روز دوم اجلاس روز گذشته از ساعت ۹ صبح به وقت محلی در سالن اصلی سازمان ملل آغاز شد و آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران پس از نیجریه دومین سخنران جلسه بود.

رئیس جمهور روز دوشنبه ۲۸ شهریور ماه در رأس هیأت سیاسی و با همراهی «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه وارد نیویورک شد و در ۲ روز گذشته علاوه بر گفت‌وگو با سران کشورهای فرانسه، سوئیس، بولیوی، عراق و پاکستان، با رئیس شورای اروپا در هتل محل اقامت خود دیدار و گفت‌وگو کرده است.

حضور در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل و نشست با رهبران ادیان الهی از دیگر برنامه‌های رئیس جمهور در سفر به سازمان ملل بوده است. رئیس‌ جمهور در ادامه این سفر همچنین با سران برخی دیگر از کشورهای حاضر در اجلاس دیدار می‌کند.

هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل از ۲۰ تا ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۲ (۲۹ شهریور تا ۴ مهر) به مدت یک هفته در منهتن نیویورک مقر این نهاد بین المللی در حال برگزاری است. مجمع عمومی امسال سازمان ملل با حضور سران و رهبران جهان برای نخستین بار پس از بیماری همه‌گیر کووید -۱۹ از سال ۲۰۱۹ برگزار شده که بزرگ‌ترین گردهمایی دیپلماتیک در جهان است./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده