ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

رئیس‌جمهور : رهبران کشورها باید با هوشیاری مانع نفوذ مخرب نظام سلطه شوند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران برای ارتقاء سطح روابط با کشورهای منطقه بالکان مانعی نمی‌بیند گفت: نظام سلطه تنها با نگاه به منافع خود، روابط با دیگر دولت‌ها را تنظیم می‌کند و رهبران کشورها باید با هوشیاری مانع نفوذ مخرب آن‌ها شوند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۵۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در دیدار «ولادیمیر اورلیچ» رئیس مجلس صربستان، روابط جمهوری اسلامی ایران و صربستان به ویژه در زمینه اقتصادی و تجاری را نیازمند ارتقاء و توسعه بیشتر دانست و بر لزوم شناسایی ظرفیت‌های دو کشور و همچنین تعیین سازوکارهای توسعه روابط در کمیسیون مشترک ایران و صربستان تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از صلح، ثبات و آرامش در منطقه بالکان و با بیان اینکه ایران برای ارتقاء سطح روابط با کشورهای این منطقه مانعی نمی‌بیند، تصریح کرد: نظام سلطه تنها با نگاه به منافع خود، روابط با دیگر دولت‌ها را تنظیم می‌کند و رهبران کشورها باید با هوشیاری مانع نفوذ مخرب آن‌ها شوند.

رئیسی با اشاره به شکست مفتضحانه تحریم‌های نظام سلطه علیه ملت ایران، اظهار کرد: ملت ایران نه تنها با تحریم‌ها و فشارها متوقف نشد، بلکه از این تهدیدها فرصت‌های فراوانی برای رشد و پیشرفت به‌خصوص در حوزه‌های مختلف فناوری ایجاد کرد که می‌تواند به تعمیق همکاری‌ها با کشورهای مختلف کمک کند.

«ولادیمیر اورلیچ» رئیس مجلس صربستان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم رئیس‌جمهور کشورش به رئیسی، به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت تحولات در منطقه بالکان پرداخت و از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران برای برقراری صلح و ثبات در این منطقه تشکر کرد.

رئیس مجلس صربستان با تأکید بر علاقمندی کشورش برای توسعه و افزایش سطح روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در بخش صنعتی و کشاورزی، تصریح کرد: ما نه تنها برای افزایش سطح همکاری‌ها آمادگی داریم، بلکه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنیم و برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور در جهت تقویت و گسترش روابط به ویژه در حوزه اقتصادی قطعا مؤثر خواهد بود.

«ولادیمیر اورلیچ» ضمن تبریک موفقیت‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در دستیابی به پیشرفت‌های علمی، فناوری و اقتصادی، تحریم‌های غیرانسانی آمریکا علیه ملت‌ها را تقبیح کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار