پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

دیدار امیرعبداللهیان با دبیرکل سازمان ملل

دیدار امیرعبداللهیان با دبیرکل سازمان ملل وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز سه شنبه با دبیرکل سازمان ملل در نیویورک دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 27
کد خبر: ۱۵۲۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در پنجاه و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک حضور دارد، امروز (سه شنبه) پنجم مهر ماه با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرعبداللهیان و گوترش پیش از این نیز چندین بار تلفنی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت‌وگو کرده بودند. در آخرین گفت‌وگوی تلفنی گوترش با امیرعبداللهیان که به ابتکار دبیرکل سازمان ملل و در سوم شهریور ماه انجام شد،دبیرکل سازمان ملل ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین با حصول نتیجه رضایتبخش به پایان برسد.

 امیرعبداللهیان در مدت حضورش در نیویورک با مقامات و وزرای خارجه تعدادی از کشورها دیدار و گفت‌وگو کرده بود. وی امروز در کزارشی توئیتری درباره دیدارهای روز دو‌شنبه‌اش نوشت: امروز در نیویورک با وزرای خارجه اندونزی، اسلوونی، بلاروس، مالی،کوبا، برونئی، معاون امور بشردوستانه دبیرکل و‌ نماینده وی در امور سوریه دیدار و رایزنی داشتم. علاوه بر آن به سؤالات رادیو NPR آمریکا پاسخ دادم.ابعاد مداخله خارجی در تحریک به آشوب و برهم زدن نظم عمومی در ایران را هم بیان کردم.

امیرعبداللهیان پیش از این نیز با وزرای خارجه سوئد، نروژ، هلند، سوریه، عراق، کویت، امارات، لبنان، موریتانی، قطر، اردن، ونزوئلا، برزیل، نیکاراگوئه، سریلانکا و ... نیز دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

گفتنی است، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان نیز در سفرش به نیویورک با گوترش دیدار کرده بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار