چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

کشف محموله سنگین سلاح در سیستان و بلوچستان

به گفته دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان محموله سنگین سلاح و مهمات قبل از ورود به ایران با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در مرز سیستان و بلوچستان کشف شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر مهدی شمس‌آبادی روز شنبه در گفت و گویی تلویزیونی با شبکه استانی هامون با بیان این مطلب افزود: این محموله با رصد اطلاعاتی کشف و ضبط شد و عوامل آن دستگیر شدند.

وی اضافه کرد: ۹۰ قبضه سلاح و ۶۰ هزار انواع مهمات در این عملیات کشف و ضبط شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این سلاح‌ها با قصد ایجاد ناامنی در حال ورود به کشور بوده است، اظهارداشت: نیروهای امنیتی و انتظامی هر گونه تحرکی علیه کشور را رصد می کنند و دشمن قبل از هر اقدامی در تور اطلاعاتی آنها گرفتار خواهند شد.

شورای تامین استان سیستان و بلوچستان امروز در اطلاعیه ای اعلام کرد: نیروهای جان برکف انتظامی و امنیتی برای تامین امنیت ملت بزرگ ایران از بذل جان و خون خود دریغ ندارند و به مزدوران و ایادی وابسته به استکبار و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اجازه هیچگونه شرارت ناامنی و شیطنت نخواهند داد.

روابط عمومی قرارگاه سپاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق نیز اعلام کرد با شهادت یکی از بسیجیان طرح امنیت اهل سنت در پی حوادث تروریستی روز جمعه زاهدان، تعداد شهدای این حادثه به ۴ تن افزایش یافت.

مردم زاهدان ظهر روز گذشته بعد از پایان نماز جمعه، شاهد حمله تروریست های مسلح و مزدوران جیش الظلم به چندین مقر انتظامی، نظامی و متعاقبا درگیری و تیراندازی کور آنان در معابر عمومی سطح شهر و تخریب اموال عمومی بودند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار