بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

دعوت از خانواده مهسا امینی برای حضور در مجلس

دعوت از خانواده مهسا امینی برای حضور در مجلس رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها با بیان اینکه مجلس و دولت با جدیت پرونده فوت مهسا امینی را بررسی می‌کنند، گفت: از خانواده امینی دعوت کردیم برای بیان اظهارات خود به مجلس بیایند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۲۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد صالح جوکار با اشاره به ماموریت رییس مجلس به کمیسیون امور داخلی برای بررسی پرونده فوت خانم امینی گفت: کمیسیون امورداخلی در این راستا گزارش کامل در مورد پرونده فوت خانم امینی را از فرمانده انتظامی و پزشک قانونی اخذ کرده و ماموران اورژانس هم مشاهدات خود را به کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها ارائه دادند، علاوه بر این فیلم ۳۳ دقیقه‌ای مرحومه امینی از زمان بازداشت تا حضور در مرکز انتظامی و اعزام به بیمارستان در کمیسیون امورداخلی مورد بازبینی دقیق قرار گرفته است.


رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها اضافه کرد: از خانواده امینی دعوت کردیم برای بیان اظهارات خود به کمیسیون شورا‌ها بیایند و مقرر شد که امکانات ایاب و ذهاب و اسکان در تهران برای خانواده امینی فراهم شود، زیرا این اظهارات می‌تواند برای روشن شدن این پرونده تاثیرات مثبتی داشته باشد.

 

جوکار تصریح کرد: گزارشات مکتوب پزشکی قانونی در مورد سم شناسی و پاتولوژی باید به صورت مکتوب به کمیسیون امور داخلی کشور و شور‌ها اعلام شود تا بعد از جمع بندی این پرونده نتیجه نهایی به سمع و نظر ملت شریف ایران برسد.

 

وی با بیان اینکه دولت و مجلس با جدیت پیگیر پرونده خانم امینی هستند از مردم خواست که آرامش خود را حفظ کنند و تحت تاثیر تبلیغات منفی معاندین نظام و رسانه‌های بیگانه قرار نگیرند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار