عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم

علی باقری وارد مجارستان شد

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در نخستین مقصد تور اروپایی‌اش در دیدار با همتای مجارستانی گفت: ایران به همان اندازه که جنگ را مردود می‌داند، تحریم را هم به دلیل مجازات بدون تبعیض انسان‌ها محکوم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «علی باقری» معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در آغاز تور اروپایی و سفر به چند کشور اروپایی وارد بوداپست، پایتخت مجارستان شد و در نخستین برنامه با «پیتر استرای» معاون سیاست امنیتی و انرژی وزارت امور خارجه مجارستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان به ایران و برگزاری دومین دور کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در تهران عنوان کرد: اراده سیاسی مقام‌های دو کشور برای تحکیم روابط دوجانبه پشتوانه محکمی برای فعالان اقتصادی در گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصای بین ایران و مجارستان است.

باقری با اشاره به جریان داشتن جنگ در اروپا، بر سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با جنگ تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری که متحمل خسارات و صدمات هشت سال جنگ تحمیلی و چهار دهه تحریم شده، به همان اندازه که جنگ را به دلیل کشتار بدون تبعیض انسان مردود می‌داند تحریم را هم به دلیل مجازات بدون تبعیض انسان‌ها محکوم می‌کند.

مذاکره کننده ارشد کشورمان با اشاره به آخرین روند تحولات مذاکرات رفع تحریم تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی طرف‌ها برای دادن تعهدات پایدار را عامل حصول سریع توافق و پایبندی به تعهدات را ضامن حفظ و استمرار توافق می‌داند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار