یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

علی باقری: اروپایی‌ها متوجه شدند تحریم کردن نیز هزینه دارد

علی باقری: اروپایی‌ها متوجه شدند تحریم کردن نیز هزینه دارد به گفته معاون سیاسی وزیر امور خارجه سال‌ها تصور می‌شد کشورهایی چون ایران باید هزینه تحریم شدن را بپردازند، اکنون اروپایی‌ها متوجه شدند که تحریم کردن نیز هزینه دارد و چنانچه در سیاست‌های یکجانبه خود تجدیدنظر نکنند، مجبورند هزینه اعمال تحریم را با افزایش تورم و به مخاطره افتادن امنیت انرژی بپردازند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 05
کد خبر: ۱۵۳۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه سفر رسمی علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه به مجارستان، مدیران جمعی از شرکت‌های مجاری در دیدار با وی ضمن تشریح ایده‌های خود برای گسترش روابط اقتصادی بین مجارستان و ایران، آمادگی خود را برای حضور فعال‌تر در بازار بزرگ تجاری و اقتصادی ایران اعلام کرده و گفتند: زمینه‌های خوبی برای همکاری‌های دوجانبه بین دو کشور در همه عرصه‌ها به ویژه انرژی، کشاورزی، دارویی و مدیریت آب وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به استمرار جنگ در اروپا و به مخاطره افتادن امنیت انرژی در این منطقه از جهان، تصریح کرد: سال‌ها تصور می‌شد کشورهایی مانند ایران باید هزینه تحریم شدن را بپردازند، اکنون اروپایی‌ها متوجه شدند که تحریم کردن نیز هزینه دارد و چنانچه در سیاست‌های یکجانبه خود تجدیدنظر نکنند، مجبورند هزینه اعمال تحریم را با افزایش تورم و به مخاطره افتادن امنیت انرژی بپردازند.

باقری افزود: ایران آمادگی دارد تا در کنار سایر عرضه‌کنندگان انرژی، ظرفیت های بالفعل و بالقوه خود را برای بازگشت امنیت انرژی به بازار به اشتراک بگذارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار