سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم

درخواست علی مطهری از نیروی انتظامی درباره حجاب

علی مطهری بر همین اساس اضافه کرد: مردم در مجموع در حوزه حجاب رعایت می‌کنند؛ البته وزارت کشور هم وظیفه خود را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 04
کد خبر: ۱۵۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، درباره انتشار برخی کلیپ‌ها از بی‌قانونی در کشور در حوزه حجاب و عفاف، اظهار داشت: ممکن است ده یا یازده مورد در کشور به صورت محدود این موارد وجود داشته باشد اما همان مقدار هم مناسب نیست.

 

وی افزود: تعداد اینها در کشور خیلی ناچیز و کم است و به حساب نمی‌آید؛ اکثریت قریب به اتفاق مردم و خانم‌ها حجاب را پذیرفته‌اند و قبول دارند و تعداد بسیار اندکی هستند که ممکن است رعایت نکنند اما پر سر و صدا هستند و دارند دست و پا می زنند.

 

علی مطهری بر همین اساس اضافه کرد: مردم در مجموع در حوزه حجاب رعایت می‌کنند؛ البته وزارت کشور هم وظیفه خود را دارد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: وزارت کشور به هر حال باید با هر گونه بی نظمی و اخلال در نظم و امنیت کشور برخورد قاطع داشته باشد و به وسیله دوربین‌هایی که وجود دارد اگر کسانی با خانم محجبه‌ای رفتار ناشایستی داشتند آنها را شناسایی کرده و مجازات کند.

 

این نماینده مجلس دهم بر همین اساس اضافه کرد: البته وظیفه اصلی با مردم است، مردم هم اگر با چنین پدیده‌ای مواجه شدند باید با آنها برخورد کنند یعنی خود مردم باید وارد میدان شوند و همینطور هم می شود.

 

مطهری افزود: اینگونه نیست که مردم بی تفاوت باشند قطعاً مردم هم عکس‌العمل نشان خواهند داد، چراکه هیچ کس راضی به چنین کارهایی نیست حتی افرادی که ممکن است در رعایت حجاب سهل نگار باشند با این حرکات موافق نیستند؛ لذا خود مردم هم موافق نیستند و حتماً عکس‌العمل نشان می‌دهند و باید نشان دهند.

 

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم برخورد قاطع نیروهای نیروی انتظامی در این بین تاکید کرد و گفت: نیروی انتظامی هم باید کار خود را انجام دهد؛ باید دوربین‌هایی در سطح شهر باید وجود داشته باشد تا بلافاصله اینها را پیدا، بازداشت و به سرعت مجازات کنند چرا که این به معنی ایجاد ایجاد بی نظمی در شهر و کشور است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار