گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

جزییات تقسیط جرائم سنگین تخلفات رانندگی

جزییات تقسیط جرائم سنگین تخلفات رانندگی رئیس پلیس راهور فراجا از تسهیلات پلیس راهور برای تقسیط جرائم تخلفات رانندگی با مبالغ بیش از 10 میلیون ریال تا سقف 100 میلیون ریال و ترخیص موقت وسایل نقلیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا، گفت: از تاریخ ١٣ الی 20 مهر مالکان یا نمایندگان وسایل‌نقلیه توقیفی که به علت شکایت دارای خلافی بیش از 10 میلیون ریال و تا سقف 100 میلیون ریال هستند، می‌توانند به پلیس +10 مراجعه کنند.

وى ادامه داد: این افراد با پرداخت میزان جرایم معوق به صورت قسطی در طول یکسال ‌می‌توانند به ترخیص‌موقت خودرو خود اقدام کنند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار