تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سناریوهای سازمان جاسوسی فرانسه برای ایران

خبری موثّق حاکی است که سرویس جاسوسی فرانسه، چند سناریو در دستور کار خود قرار داده تا به زعم خود، اقدامات جاسوسی و مداخله گرانه دو جاسوس را تحت الشعاع قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال پخش مستند «داستان یک مأموریت» در هفته گذشته از سیمای جمهوری اسلامی ایران و افشای مستدل مأموریت دو جاسوس فرانسوی توسط وزارت اطلاعات، خبری موثّق حاکی است، سرویس جاسوسی فرانسه، چند سناریو در دستور کار خود قرار داده تا به زعم خود، اقدامات جاسوسی و مداخله گرانه دو جاسوس را تحت الشعاع قرار دهد.

 

یک منبع مطّلع به شرط عدم افشای نامش گفت که سرویس جاسوسی مذکور قصد دارد به ازای دو جاسوس فرانسوی شکار شده در ایران، چند مقام سابق نظامی، امنیتی یا قضایی ایران را به یکی از کشورهای درجه چندم اروپایی بکشاند و با سناریوی مشابه بازداشت حمید نوری در سوئد، آن ها را به گروگان بگیرد.

 

منبع یادشده افزود که فرانسوی ها در سناریوی دوم خود قصد دارند از طریق اردشیر امیر ارجمند به یکی از سران فتنه در ایران ابلاغ نمایند تا طی بیانیه ای، ورود خود به صحنه حوادث اخیر کشور اعلام و به اصطلاح «لیدری اغتشاشگران خیابانی» را عهده دار شود. بر اساس این خبر، افسر اطلاعاتی فرانسه گفته است که اغتشاشات در ایران رو به خاموشی است و برای جلوگیری از میرایی آشوب ها باید آن فتنه گر را به صحنه بکشاند.

 

شایان ذکر است که متهم فراری اردشیر امیرارجمند به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی فرانسه در زندان بود که در زمان مرخصی توسط گروهک منافقین از کشور فراری داده شده و به فرانسه منتقل گردید. برادر وی نیز عضو مرکزیت گروهک تروریستی منافقین است که قبلاً در فرانسه و هم اکنون در استراسبوگ سکونت دارد.

 

منبع مطلع مذکور در ادامه گفت که در آینده اطلاعات بیشتری پیرامون این سناریوها ارائه خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار