آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

رجزخوانی رئیس پنتاگون برای روسیه در نشست اتمی ناتو

وزیر دفاع آمریکا در آستانه شرکت در نشست اتمی ناتو گفت، اگر ضرورتی ایجاد شود ناتو از هر اینچ قلمرو خود دفاع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز پنجشنبه در آستانه برگزاری نشست «گروه برنامه‌ریزی اتمی» ناتو گفت، این پیمان نظامی از قلمرو خود دفاع خواهد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، آستین پیش از ورود به این نشست محرمانه در واکنش به هشدار روسیه درباره احتمال استفاده از سلاح هسته‌ای گفت، آمریکا به پیمان امنیت جمعی ناتو متعهد است.

 

رئیس پنتاگون به خبرنگاران گفت: «اگر ضرورتی ایجاد شود، ما به دفاع از هر اینچ از قلمرو ناتو متعهد هستیم».

 

رویترز نوشت، مقامات ناتو هیچ‌گونه جزئیاتی درباره موضوع این نشست اتمی ارائه نکرده‌ و به اشاره به این نکته اکتفا کرده‌اند که سیاست اتمی این اتحاد نظامی غربی «به‌طور مداوم در حال بازبینی، اصلاح و تطابق با تحولات است».

 

یک مقام ارشد ائتلاف ناتو که نامش را فاش نکرد روز چهارشنبه یک روز قبل از برگزاری نشست گروه برنامه‌ریزی اتمی ناتو ادعا کرد، هر گونه استفاده مسکو از سلاح‌های هسته‌ای «عواقبی بی‌سابقه» برای روسیه در پی خواهد داشت. 

 

ین مقام که نامش در گزارش رویترز فاش نشده گفت، یک حمله هسته‌ای از سوی مسکو «به طور تقریبا مسلم موجب یک پاسخ عملی از جانب بسیاری از متحدان (اوکراین) و به صورت بالقوه از جانب خود ائتلاف ناتو خواهد شد».

 

او در ادامه این لحن تهدیدآمیز خود اضافه کرد، همچنان به نظر می‌رسد مسکو دارد از تهدیدات هسته‌ای عمدتا برای بازداشتن ناتو و کشورهای دیگر از ورود مستقیم به جنگش در اوکراین استفاده می‌کند.

 

آستین نیز روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در مقر ائتلاف ناتو با لحن تهدیدآمیز مشابهی گفت، واشنگتن نشانه‌ها در خصوص تغییر نگران‌کننده در وضعیت هسته‌ای روسیه که خبر از موافقت پوتین با یک حمله هسته‌ای بدهند را رصد می‌کند./ 

ارسال نظر
آخرین اخبار