غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند

واکنش آمریکا به انتخاب عبداللطیف رشید

واکنش آمریکا به انتخاب عبداللطیف رشید سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه طی بیانیه‌ای انتخاب «عبداللطیف رشید» به عنوان رئیس جمهور عراق را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 14
کد خبر: ۱۵۴۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «ند پرایس» در این بیانیه همچنین به اقدام رشید در مامور کردن «محمد شیاع السودانی» برای تشکیل کابینه اشاره کرد و گفت: «تمام سران سیاسی که دولت جدید را تشکیل می‌دهند دعوت می‌کنیم که اراده عراقی‌ها را که برای دولتی رای دادند که نیازهایشان را برآورده کند، رعایت کنند».

وی افزود که آمریکا تمامی طرف‌ها را فرا می‌خواند که از خشونت دوری کرده و مشکلات خود را دوستانه، مسالمت‌آمیز و از طریق روند سیاسی حل کنند.

پرایس اضافه کرد: «آمریکا بار دیگر پایبندی خود بر شراکت با ملت و دولت عراق برای اجرای اولویت‌های مشترک متعدد ابراز داشته و در انتظار ادامه همکاری قدرتمند میان دو کشور است».

پس از گذشت یک سال و سه روز از برگزاری انتخابات پارلمانی عراق، با وجود کشمکش‌های طولانی میان دو حزب اصلی کُرد، امروز پنجشنبه سرانجام نشست انتخاب رئیس‌جمهور جدید این کشور برگزار شد.

این جلسه در پارلمان با حضور ۲۶۹ نماینده از مجموع ۳۲۹ نماینده، برگزار شد. اما در زمان رأی‌گیری، شمار رأی دهندگان ۲۷۷ نفر اعلام شد.

پس از شمارش کلیه آراء اخذ شده در دور دوم رأی‌گیری در پارلمان عراق، عبداللطیف رشید موفق شد ۱۶۲ رای را به خود اختصاص دهد و توانست برهم صالح را با ۹۹ رای از دور رقابت خارج کند و رسما رئیس جمهور عراق شود.

پس از آن، عبداللطیف رشید رئیس جمهور جدید عراق، محمد شیاع السودانی را مأمور تشکیل کابینه این کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار