هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

فرمانده فراجا:همه اقشار جامعه باید امنیت داشته باشند

سردار حسین اشتری گفت:پلیس بر اساس وظیفه ذاتی و قانونی خود نباید بگذارد تا به جان، ناموس و مال مردم خسارتی وارد شود و دفاع از امنیت جامعه بسیار حائز اهمیت بوده و با تمام توان در این راه حتی با نثار جان خود قاطعانه در برابر مخلان امنیت می‌ایستد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس با سوء استفاده‌کنندگان در هر لباسی که قصد تعرض به جان، ناموس و اموال مردم را داشته باشند برخورد جدی کرده و در چارچوب قانون با آنها مقابله می‌کند.

  سردار حسین اشتری با حضور در حسینیه صاحب الزمانی تهران، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص)، با تاکید بر اینکه همه اقشار جامعه باید امنیت داشته باشند، افزود: پلیس بر اساس وظیفه ذاتی و قانونی خود نباید بگذارد تا به جان، ناموس و مال مردم خسارتی وارد شود و دفاع از امنیت جامعه بسیار حائز اهمیت بوده و با تمام توان در این راه حتی با نثار جان خود قاطعانه در برابر مخلان امنیت می‌ایستد.

وی تاکید کرد: مبلغین عزیز مرجع مردم هستند و همانطور که اشاره شد مورد اعتماد آنان بوده و سرمایه اجتماعی ارزنده‌ای برای جامعه محسوب می‌شوند تا جایی که اگر برای مردم مشکلی پیش آید اول به آنان رجوع می‌کنند بنابراین، مبلغین بیشترین تاثیر را در جامعه داشته و در شرایطی که شیاطین درصدد آلوده کردن فضای معنوی جوامع هستند، مردم علاقه مند به ارتباط و تعامل با آنها هستند.

سردار اشتری افزود: با توجه به محبوبیت مبلغین در کشور حضور ارزشمند آنان در جامعه بسیار تاثیر گذار بوده و همواره دوشادوش مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی فعال هستند و به روشنگری و هدایتگری مردم بخصوص در این ایام که شیاطین درصدد آلوده کردن فضای معنوی جامعه هستند، می‌پردازند.

فرمانده فراجا اضافه کرد: رسانه‌های معاند با پمپاژ ناامیدی در بین مردم و عملیات روانی سعی در گمراهی مردم دارند که خوشبختانه مردم بصیر و آگاه صف خود را از اغتشاشگران جدا و ثابت کردند که همواره پای انقلاب و آرمان بلند نظام مقدس که برخاسته از خون سرخ شهداست، ایستاده‌اند.

اشتری تصریح کرد: پلیس با سوء استفاده‌کنندگان در هر لباسی که قصد تعرض به جان، ناموس و اموال مردم را داشته باشند برخورد جدی کرده و در چارچوب قانون با آنها مقابله می‌کند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار