قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

جزئیات گزارش کمیسیون شوراهای مجلس درباره علت فوت مهسا امینی

علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس گزارش این کمیسیون درباره فوت مهسا امینی را قرائت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ قرائت گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در مورد واقعه فوت خانم مهسا امینی در دستور کار جلسه امروز نمایندگان مجلس قرار داشت.

 

در این جلسه علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس گزارش کمیسیون درباره فوت خانم امینی را قرائت کرد که در ادامه می‌خوانید:

 

هیچ‌گونه ضرب‌وجرح در مواجهه، انتقال و استقرار مرحومه خانم امینی در محل پلیس امنیت عمومی صورت نگرفته است. کسانی که قبل از روشن شدن ماجرا اظهارات عجولانه داشتند و زمینه سوءاستفاده معاندین نظام و اغتشاشگرانرا ایجاد کرده‌اند اگر مواضع‌شان را اصلاح نکنند باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند.

 

میزان و کیفیت اثربخشی اقدامات درمانی در حدفاصل بر زمین افتادن خانم امینی تا زمان حضور پرسنل اورژانس قابل تأمل است و ازدحام مقابل درب خروجی پلیس امنیت عمومی که باعث تأخیر بیش از 6دقیقه‌ای در عزیمت آمبولانس شده نیز در روند درمانی نامبرده بی‌اثر نبوده است.

 

اطلاع‌رسانی بهنگام و دقیق فراجا، زمینه روایت‌سازی جعلی رسانه‌های دشمن را و عذرخواهی از قصور احتمالی تبعات تلخ اجتماعی را کاهش می‌داد.

 

آموزش کارکنان و مأموران، تجهیز پلیس امنیت عمومی به لباس‌های دوربین‌دار و نصب دوربین در خودروهای گشت ضرورت قانونی دارد.

 

نهادهای مربوط به گشت ارشاد باید ساختار، روش‌ها و فرایندهای اجرایی گشت ارشاد را بررسی و اصلاح کنند. کمیسیون امور داخلی مجلس موضوع را پیگیری خواهد کرد.

 

تبصره 638 قانون مجازات اسلامی درباره تعریف دقیق از حدود حجاب شرعی و شفاف شدن مفاهیم مبهم مربوط، برای اجتناب از اصل تداخل قوا باید از طریق ارایه لایحه قوه قضائیه اصلاح شود.

 

مهمترین راه ترویج حجاب و عفاف، علاوه بر اجرای قوانین، را/ تسنیمه‌های ایجابی است و شورای‌عالی انقلاب فرهنگی باید از دستگاه‌هایی که در این زمینه کم‌کاری کرده‌اند، مطالبه و سؤال کند.

ارسال نظر