آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تاکید حکیم بر گسترش روابط خارجی عراق

رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیدار با نخست‌وزیر مأمور تشکیل کابینه تاکید کرد بغداد باید در روابط با کشورها رویکرد درهای باز را انتخاب کند و در دولت آینده وزرایی شایسته داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «سیدعمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار امروزش (یک‌شنبه ۱۶ اکتبر) با «محمد شیاع السودانی»، نخست‌وزیر مأمور تشکیل کابینه، روند تشکیل دولت در مهلت قانونی را بررسی و بر اهمیت تشکیل دولت خدمات‌محور ملی توانمند در تحقق مطالبات ملت عراق تأکید کرد.

کانال تلگرامی رفتر رسانه‌ای جریان حکمت ملی نوشت: طی این دیدار که امروز در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، او بر اهمیت انتخاب وزرای شایسته‌ای که تخصص و پاکدستی و توانایی آن‌ها در مدیریت ثابت شده باشد و بر ضرورت انتخاب تیم منسجم برای مدیریت مرحله آینده تأکید کرد.

وی ضمن تأکید بر این موضوع که جریان حکمت ملی عراق در دولت مشارکت نخواهد کرد، خواستار تعیین اولویت‌های خدماتی بر اساس نیازهای شهروندان و تأثیر آن بر معیشت آنان شد.

حکیم افزود: در این دوره عراق باید در روابط با کشورهای منطقه و جهان رویکرد درهای باز را انتخاب کند و در پی توازنی برآید که حقوق عراق و حاکمیت کشور را صیانت کند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر اهمیت تکمیل پروژه‌های دولت‌های سابق و استفاده از افزایش درآمدهای نفتی دولت برای سازندگی و تحقق توسعه پایدار تأکید کرد.

این در حالی است که پنجشنبه هفته گذشته (۱۳ اکتبر)، پس از گذشت یک سال و سه روز از برگزاری انتخابات پارلمانی عراق و با وجود کشمکش‌های طولانی میان دو حزب اصلی کُرد، سرانجام «عبداللطیف رشید» موفق شد ۱۶۲ رای را به خود اختصاص داده و رئیس‌جمهور عراق شد. او بلافاصله پس از انتخاب شدنش، «محمد شیاع السودانی» نامزد فراکسیون بزرگ‌تر پارلمان برای نخست‌وزیر را مامور تشکیل کابینه جدید در عراق معرفی کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار