دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

استقبال قطر از اقدام استرالیا درباره قدس اشغالی

وزارت خارجه قطر از اقدام کانبرا در لغو شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی استقبال و اعلام کرد، این اقدام تلاش‌های بین‌المللی برای تحقق صلح عادلانه و فراگیر را تقویت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، دولت استرالیا دوشنبه هفته جاری (25 مهر) تصمیم سال ۲۰۱۸ دولت وقت این کشور در به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را لغو کرد.

«پنی وانگ» وزیر خارجه استرالیا گفت، این موضوع باید به عنوان بخشی از مذاکرات صلح بین اسرائیل و فلسطینیان حل و فصل شود.

بر اساس گزارش «الخلیج آنلاین»، وزارت خارجه قطر ضمن استقبال از این تصمیم استرالیا گفت، این اقدام تلاش‌های بین‌المللی برای تحقق صلح عادلانه و فراگیر را تقویت می‌کند.

در ادامه این بیانیه آمده، قطر منتظر تصمیم‌های مشابه کشورهای دیگری است که قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته‌اند.

وزارت خارجه قطر سپس درباره اقدامات یکجانبه‌ای که اصل دو دولتی را تضعیف می‌کند، هشدار داد و بر موضع ثابت خود مبنی بر حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین و ایجاد کشور مستقل در مرزهای 1967 و با مرکزیت قدس شرقی تأکید کرد.

از سوی دیگر، این تصمیم دولت استرالیا واکنش نخست‌وزیر و دیگر مسئولان رژیم اشغالگر قدس را به دنبال داشت.

منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی خبر دادند، رژیم صهیونیستی در اعتراض به تصمیم استرالیا برای لغو تصمیم سال ۲۰۱۸ این کشور برای به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت این رژیم، سفری استرالیا را به وزارت خارجه احضار می‌کند.

به گزارش روزنامه «هاآرتص» رژیم صهیونیستی، اقدام دولت استرالیا خشم مقام‌های ارشد رژیم اشغالگر قدس را به دنبال داشته است.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با این ادعای که تصمیم دولت استرالیا «ناشی از ملاحظات سیاسی کوته بینانه» است، «ناامیدی عمیق» خود را درباره این اقدام ابراز کرد.

«یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم مدعی شد که تصمیم استرالیا «پاسخی شتاب زده به یک خبر کذب در رسانه‌ها» بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار