واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

درگیری شدید در جنین/ شهادت یک فلسطینی دیگر

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی یک فلسطینی را به شهادت رسانده و سه نفر دیگر را زخمی کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت فلسطین بامداد جمعه (21 اکتبر/29 مهر) از شهادت یک فلسطینی و زخمی شدن سه نفر دیگر در پی حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شهر جنین در کرانه باختری خبر داد.

از طرف دیگر، رسانه‌های فلسطینی به نقل از منابع خود گزارش داده‌اند که وضعیت یکی از افرادی که در این درگیری‌ها زخمی شده نیز وخیم گزارش شده است.

این اتفاق کمتر از دو روز بعد از آن رخ می‌دهد که منابع خبری از شهادت جوان فلسطینی به نام «عدی التمیمی» خبر دادند. التمیمی عامل عملیات «شعفاط» بود که پس از یک هفته تعقیب چهارشنبه شب به شهادت رسید.

خبرگزاری شهاب چهارشنبه گزارش داده بود که نظامیان صهیونیست پس از تیراندازی به التمیمی، اجازه ندادند آمبولانس وارد این منطقه شود و او در نتیجه خونریزی شدید شهید شد.

«آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه به نیروهای خود دستور داده بود با توجه به وضعیت امنیتی کنونی در کرانه باختری، بالاترین سطح هشدار و آمادگی را در این منطقه رعایت کنند.

کوخاوی از فرماندهان ارتش خواست به نیروهای تحت فرمان خود، ضرورت حفظ بالاترین درجه آمادگی و پاسخ به عملیات‌های مقاومتی را یادآورد شوند.

این اظهارات کوخاوی پس از عملیات‌های مقاومتی انجام شده در نزدیکی «شعفاط» و «شافی شومرن» اعلام شد عملیات‌هایی که طی آن دو نظامی صهیونیست کشته شدند و عاملان عملیات‌ها موفق به فرار شدند.

عملیات‌های مقاومتی اخیرا در کرانه باختری بویژه دو شهر جنین و نابلس به شدت افزایش داشته است. این منطقه طی ماه سپتامبر شاهد ۸۳۳ عملیات مقاومت در تمامی انواع آن بوده اما مورد قابل توجه در مقاومت کنونی در کرانه باختری، ادغام رزمندگان وابسته به جهاد اسلامی و حماس با رزمندگان کتائب «شهداء الاقصی» وابسته به جنبش فتح است؛ از بارزترین گروه‌های مسلح مذکور «کتیبه جنین»، «عرین الاسود» و «مخیم بلاطه» هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار