عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد

محکومیت پزشک تونسی در عربستان به ۱۵ سال حبس

محکومیت پزشک تونسی در عربستان به ۱۵ سال حبس عربستان سعودی یک زن پزشک تونسی را به جرم تائید طرفداران جنبش حزب‌الله لبنان به 15سال حبس محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، دادگاهی در عربستان «مهدیه المرزوقی» پزشک تونسی را به اتهام «توهین به نظام سعودی» محکوم به ۱۵ سال زندان کرد؛ جرم این پزشک پسندکردن فیلمی از تجمعات طرفداران حزب الله در پایتخت تونس و در شبکه اجتماعی توئیتر اعلام شده است.

طبق گزارش وبگاه شبکه «المیادین»، برادر این پزشک تونسی می‌گوید: خواهر ۵۱ ساله او که از سال ۲۰۰۸ در عربستان سعودی زندگی و کار می‌کند، در سال ۲۰۲۰ توسط مقامات سعودی دستگیر شد؛ این اتفاق پس از پسندکردن ویدئوی منتشر شده در توئیتر از تظاهرات طرفداران حزب الله توسط وی در مقابل یک محوطه شهرداری در پایتخت تونس اتفاق افتاد.

برادر این پزشک در ادامه افزود: بازجویی‌ها از او یک سال تمام طول کشید و سپس به دو سال و ۸ ماه زندان و حبس تعلیقی به مدت یک سال محکوم شد. قبل از اینکه در حکم اولیه با درخواست وکیل منصوب شده توسط مقامات سعودی تجدیدنظر شود، او به ۱۵ سال زندان محکوم شده بود.

این شهروند تونسی از «قیس سعید» رئیس جمهور تونس و دیپلمات‌های کشورش خواست تا با مقامات سعودی برای آزادی خواهرش وارد گفت‌وگو شوند؛ دولت سعید، متحد «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی است.

طی چند سال اخیر مقامات سعودی معمولاً فعالان شبکه‌های اجتماعی را در صورت اظهار نظر در فضای مجازی دستگیر می‌کنند و مجازات‌های سختی را برای توئیتری‌ها در نظر می‌گیرند.

این در حالی است که ایالات متحده سه شنبه هفته گذشته، ۱۸اکتبر اعلام کرد که با عربستان سعودی درباره یک شهروند آمریکایی سعودی‌الاصل که توسط این پادشاهی بازداشت شده در تماس است تا این فرد آزاد شود.

این شهروند آمریکایی «سعد ابراهیم الماضی» است که به دلیل توییت‌های انتقادی علیه عربستان سعودی، به زندان محکوم شده و اکنون در حال گذراندن حکم خود است. پسر فرد دستگیرشده می‌گوید که پدر ۷۲ ساله‌اش در ۳ اکتبر به ۱۶ سال حبس و ۱۶ ممنوعیت سفر پس از پایان مدت محکومیتش محکوم شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار