سازمان ملل خواستار توقف بازداشت‌های طولانی‌مدت اسرائیل شد-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

سازمان ملل خواستار توقف بازداشت‌های طولانی‌مدت اسرائیل شد

سخنگوی سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواست تا به بازداشت‌های طولانی‌مدت و بدون طی شدن روند قضایی فلسطینی‌ها پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «استیفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل امروز (شنبه) از رژیم صهیونیستی خواست تا به «بازداشت اداری» فلسطینی‌ها خاتمه دهد. نوعی بازداشت که فرد برای مدت طولانی مدت و گاهی تا چندین سال در بازداشت می‌ماند، بدون اینکه اتهامی متوجه وی باشد.

به نوشته وبگاه عرب۴۸، او در یک کنفرانس خبری گفت: «سازمان ملل بارها و مکررا از اسرائیل خواسته است به بازداشت اداری خاتمه دهد؛ یا افراد بازداشتی را آزاد کند یا اگر جرمی مرتکب شده‌اند، تفهیم اتهام شوند».

دوجاریک افزود: «سازمان ملل بار دیگر از اسرائیل می‌خواهد تا به این روش بازداشت فلسطینی‌ها خاتمه دهد. اکنون ۳۰ بازداشتی از جمله وکیل صلاح حموری از ماه سپتامبر به همین دلیل دست به اعتصاب غذا زده‌اند و سازمان ملل از نزدیک وضعیت این وکیل فلسطینی را که بدون اتهام در بازداشت به سر می‌برد، دنبال می‌کند».

طبق گزارش نهادهای فلسطینی اکنون ۷۸۰ فلسطینی در بازداشت اداری به سر می‌برند که شش نفر از آن‌ها کودک و دو نفر نیز زن هستند و بیشتر آن‌ها در زندان‌های «النقب» و «عوفر» به سر می‌برند.

پنج هفته گذشته نیز، شورای حقوق بشر سازمان ملل نتایج تحقیقات خود در اراضی اشغالی فلسطین را منتشر کرد. این تحقیقات از ماه می سال ۲۰۲۱ و زمان حمله رژیم صهیونیستی به غزه (موسوم به جنگ ۱۲ روزه) آغاز شد و اخیرا به پایان رسیده است. یورشی که ۲۶۱ در آن فلسطینی به شهادت رسیدند.

در این گزارش، محققان سازمان ملل از دیوان بین‌المللی دادگستری خواسته‌اند تا درباره این گزارش نظر بدهد و مجمع عمومی سازمان ملل نیز قرار است هفته آینده این گزارش را در صحن علنی بررسی کند.

«ناوی پیلای» رئیس این کمیته گفته است که علاوه بر قوانینی که ساخت شهرک‌ها و انتقال اسرائیلی‌ها به آنها را تهسیل می‌کند، دولت‌های متعدد و پیاپی در تل آویو تلاش کرده‌اند به گونه‌ای خواسته‌های خود را در کرانه باختری تحمیل کنند که تسلط دائمی این رژیم را بر کرانه باختری تضمین کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده