بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

توجیهات مضحکانه اینترنشنال برای مرگ افسران موساد مرتبط با ایران

ایران اینترنشنال پس از افتادن در دام تایید ناخواسته سندرم مرگ افسران موساد مرتبط با موضوع ایران، توجیهات فضایی جالبی برای مرگ آنها تراشیده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از انتشار خبر تسنیم مبنی بر اینکه موساد، سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی، 6 نفر از افسرانش را به اتهام ارتباط با ایران سر به نیست کرده است، رسانه سعودی ایران اینترنشنال تلاش کرد که به این خبر خدشه وارد کند. و این در شرایطی بود که خود مقامات و رسانه‌های صهیونیستی در مقابل این خبر تا این لحظه مجبور شده‌اند رویکرد سکوت را در پیش بگیرند.

اما ایران اینترنشنال که ارتباطات آن با موساد توسط برخی خبرنگاران اسرائیلی مانند باراک راوید هم افشا شده، در تقلای خود برای خدشه به خبر تسنیم، عملاً آن را تایید کرد و گفت که مرگ این 6 نفر صحت دارد! با این حال، این رسانه سعودی نوشت که مرگ آنها مربوط به چند روز اخیر نیست بلکه به چند ماه پیش بر‌می‌گردد! و این در حالی بود که اساساً در خبر تسنیم به زمان این واقعه اشاره‌ای نشده بود و ایران اینترنشنال عملاً در دام افتاد و خبر تسنیم را تایید کرد.

ایران اینترنشنال در خبری که علیه تسنیم روی خروجی خود قرار داده، ضمن تایید هویت افسران کشته شده موساد، روایت‌های بامزه‌ای از علّت مرگ این افسران ارائه کرده است؛ مثلاً درباره یکی از آنها (شیلی وستلند) نوشته که او به دلیل بی‌هوش شدن در حین تمرین ارتش، خودش مرده است!

اینترنشنال درباره دو تن دیگر(ایالون شپیر و تومر ایکس) هم می‌نویسد که قضیه خاصی نبوده و خودکشی کرده‌اند!؛ مرگ یکی دیگر (شارون اسمان) را به ایست قلبی نسبت می‌دهد و درباره دو افسر دیگر (اوفک اهرون و ایتامار الحرار) هم می‌‌گوید که به دلیل تیراندازی اشتباه متقابل به یکدیگر کشته شده‌اند!

توضیحات اینترنشنال درباره این افراد نه تنها کار را برای پیمانکارانشان در موساد بهتر نمی‌کند، بلکه وضعیت را بغرنج‌تر هم می‌کند؛ با این وضعیت، موساد و رسانه‌های وابسته به او در توجیه مرگ افسران‌شان مدام باید از «خودش مرد» و «خودکشی کرد» استفاده کنند که در این صورت آمار خودکشی در این سیستم امنیتی به نحوی خواهد بود که وضعیت را برایشان بحرانی‌تر می‌کند!/ تسنیم

ارسال نظر