عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

مسکو: بهتر است اتحادیه اروپا از جنایات جنگی حرف نزند

به گفته ماریا زاخارووا، اتحادیه اروپا در حال تبدیل شدن به یک محیط بی‌قانون است که در آن حقوق شهروندان و سرمایه گذاران نقض می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز شنبه گفت که تصمیمات نشست اتحادیه اروپا ماهیت تقابلی سیاست اتحادیه اروپا در برابر روسیه را نشان می دهد.

زاخارووا در نشست خبری هفتگی خود گفت: «تصمیم‌های اتخاذ شده در نشست شورای اتحادیه اروپا بار دیگر ماهیت تقابلی سیاست اتحادیه اروپا را تایید کرد و نشان داد که اتحادیه اروپا در حال تبدیل شدن به یک محیط بی‌قانون است که در آن حقوق شهروندان و سرمایه گذاران نقض می شود.»

این دیپلمات ارشد روسی گفت: «مایه تاسف است که اتحادیه اروپا که خود را حافظ اصلی نظم مبتنی بر قوانین می‌داند، به طور فزاینده‌ای در حال تبدیل شدن به یک محیط بی‌قانون است که در آن به دلایل سیاسی اجازه داده می‌شود به حقوق سرمایه‌گذاران خارجی و شهروندان خارجی‌ها بی احترامی کنند.»

زاخارووا همچنین به واکنش اتحادیه اروپا نسبت به خرابکاری خط لوله نورد استریم اشاره کرد و گفت: «نتیجه‌گیری شورای اروپا حتی یک کلمه در مورد نیاز به تحقیقات درباره این خرابکاری نیست و این نشان می دهد که اروپا تمایلی برای کشف اینکه چه کسی پشت حملات تروریستی علیه خرابکاری در نورداستریم است، ندارد.»

زاخارووا افزود که مسکو اتهامات غرب مبنی بر گلوله باران زیرساخت های غیرنظامی اوکراین را ریاکارانه می داند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: «اتحادیه اروپا حق اخلاقی حرف زدن درباره جنایات جنگی را از دست داده است، زیرا بیش از هشت سال چشم خود را بر کشتار غیرنظامیان و زنان در شرق اوکراین توسط کی‌یف بسته بود و کودکان در مناطق دونباس توسط رژیم کی‌یف گلوله باران می شدند.»

این دیپلمات روسی هممچنین افزود که اتحادیه اروپا نشان داده که تمایلی به یافتن راه حل مسالمت آمیز برای درگیری اوکراین ندارد. زاخارووا گفت: «ما می بینیم که اتحادیه اروپا هیچ تمایلی برای حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه نشان نمی‌دهد. برعکس، آنها همچنان سرمایه گذاری قابل توجهی را برای خصومت‌های طولانی مدت انجام می دهند. برای این منظور تصمیماتی در مورد بودجه اضافی (500 میلیون یورو دیگر) برای تسلیحات اتخاذ شده است.»/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده