نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

«عمو حاجی» درگذشت+ عکس

عمو حاجی که به گفته بخشدار دهرم فراشبند فارس، اسمش «حاجی» بود، در دهه‌های گذشته از خوردن هر نوع خوراکی تازه پرهیز می‌کرد و معتقد بود اگر تمیز شود، مریض می‌شود. او بر این باور بود که حمام رفتن و تمیزی، بدنش را از سلامتی دور می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، "عمو حاجی" مرد تنومند و کهنسالی که بیش از نیم قرن از رعایت کردن بهداشت و استحمام گریزان بود، در ۹۴سالگی در روستای دژگاه از توابع بخش دهرم شهرستان فراشبند فارس درگذشت.

 

 او که به گفته بخشدار دهرم فراشبند فارس، اسمش "حاجی" بود، در دهه‌های گذشته از خوردن هر نوع خوراکی تازه پرهیز می‌کرد و معتقد بود "اگر تمیز شود، مریض می‌شود."

 

«عمو حاجی» درگذشت+ عکس

«عمو حاجی» درگذشت+ عکس


او بر این باور بود که حمام رفتن و تمیزی، بدنش را از سلامتی دور می‌کند.

 

مردم منطقه احترام خاصی برای او قائل بودند و رعایت حالش را می‌کردند. عمو حاجی همیشه از حمام و آب دوری می‌کرد به طوری که چند سال پیش وقتی جوانان روستا سعی کرده بودند برای او حمامی فراهم کنند؛ فرار کرده بود.

 

در آن زمان گروهی از مردان روستا داوطلبانه او را به رودخانه نزدیک روستا برای شستشو و استحمام بردند، اما عمو حاجی وقتی به هدف آن‌ها پی برد خود را از خودرو به بیرون انداخته و حاضر به استحمام نشده بود. وی دلیل دوری خود از آب را ترس از مریض شدن عنوان می‌کرد.

 

تا اینکه چند ماه قبل، اهالی روستا دوباره او را برای شستشو به حمام بردند. دیری نپایید او دچار بیماری شد و سرانجام روز یکشنبه اول آبان‌ماه در سن ۹۴ سالگی درحالی که هرگز ازدواج نکرده بود جان به جان آفرین تسلیم کرد.

 

مراسم تشییع و خاکسپاری وی عصر سه‌شنبه در دیرم فراشبند برگزار می‌شود. شهرستان فراشبند در ۱۴۶ کیلومتری جنوب غرب شیراز واقع شده است./ ایرنا

ارسال نظر