دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هشدار درباره وقوع طوفان در تهران

مازیار غلامی درباره سرعت وزش باد طی روز گذشته و احتمال وقوع شرایط توفانی طی امروز (۳ آبان‌ماه) اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، وزش باد شدید و خیلی شدید اتفاق افتاد و براساس هشدار سطح نارنجی صادر شده دربرخی نقاط شرایط توفانی نیز حاکم شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران با ارائه گزارشی از سرعت وزش باد در ایستگاه‌های هواشناسی طی ۲۴ ساعت گذشته،گفت: وزش باد شدید و خیلی شدید که می‌تواند به صورت توفان‌های لحظه‌ای نیز باشد طی عصر امروز (3 آبان ماه) پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این شرایط جوی در ایستگاه هواشناسی لواسان، میگون و حتی سطح شهر تهران وجود داشت و بیشترین میزان سرعت باد در ایستگاه لواسان، میگون با سرعت ۷۲ کیلومتر برساعت سپس در ایستگاه هواشناسی مهرآباد با سرعت ۶۸ کیلومتر برساعت ثبت شده است و سایر ایستگاه‌ها نیز وزش باد شدید  تا خیلی شدید را گزارش کردند.

سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران درباره مدت‌ زمان تداوم این شرایط جوی گفت: وزش بادهای شدید و خیلی شدید که می‌تواند به‌صورت توفان‌های لحظه‌ای نیز باشد، عصر امروز نیز پیش‌بینی می‌شود.  تقریبا از بعد از ظهر می‌توان افزایش ابر و بارش‌های پراکنده همراه با رعد و برق انتظار داشت اما غروب از شدت وزش باد کاسته می‌شود.

وی تاکید کرد: وزش باد از فردا(۴ آبان‌ماه) به صورت عادی خواهد بود وشرایط جوی پایدار پیش‌بینی می‌شود بنابراین شرایط توفانی مورد انتظار نیست.

غلامی برای پیشگیری از آسیب‌های ناشی از وزش باد شدید و توفان‌های لحظه‌ای توصیه‌هایی ارائه کرد و گفت: در چنین شرایطی انجام اقدامات پیشگیرانه توسط دستگاه‌های مختلف اجرایی، استحکام سازه‌های موقت نظیر داربست‌ها و گلخانه‌ها، عدم پرواز هواپیماهای سبک و خودداری از صعود به ارتفاعات توصیه می‌شود تا به‌صورت حداکثری از آسیب و خسارات جلوگیری شود./ایسنا

ارسال نظر