تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

امیر خواجه امیری: همواره باید گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا باشیم

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع گفت: در تشخیص سره از ناسره و فتنه باید گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا باشیم و تدابیر ایشان را چراغ راه و سرلوحه حرکت در مسیر خود قرار دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، امیر خواجه امیری معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع در جمع کارکنان این وزارتخانه، با اشاره به حوادث اخیر و دامن زدن رسانه‌های معاند برای تهییج احساسات عمومی به ویژه نسل جوان و نوجوان کشور، گفت: دشمن از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با مشاهده فصل جدیدی از ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و سلطه جهانی، همواره به دنبال تغییر باورها، نگاه‌ها، آرمان‌ها، عقیده‌ها و تغییر سبک زندگی مردم برآمد و در تمام این چهار دهه تلاش خود را برای تغییر هویت، ضربه به انسجام و همبستگی ملت و بدنه نظام به کار بست تا نظام مقدس جمهوری اسلامی را از حرکت متوقف یا شتاب آن را کند نماید.

وی بیان کرد: در طول تاریخ، دشمنان برای از بین بردن تمدن‌ها همواره به سه رکن اصلی تمدنی همانند نظام خانواده، نظام آموزشی و تربیتی، نظام ارزشی و الگوهای جامعه حمله می‌کردند و امروز با توجه به تمدن سازی انقلاب بزرگ اسلامی و الگو بودن آن برای منطقه و جهان دشمن به نظامات سازنده این تمدن یعنی زنان، دانش آموزان و دانشجویان و همچنین نهادهای علمی و به بزرگان ما حمله‌ور شده است.

امیر خواجه امیری تصریح کرد: دشمنان قسم خورده نظام اسلامی با در دستور کار قرار دادن این تجربه‌های تاریخی و با استفاده از ایجاد نارضایتی و تأثیر بر تصمیم سازی‌های عناصر نظام، به دنبال کاهش آستانه مقاومت و پایداری مردم و فشارهای سیاسی و اقتصادی هستند و با به کارگیری رسانه‌ها و دروغ پراکنی و وارونه جلوه دادن حقایق سعی بر ایجاد ناامنی و آشوب در داخل کشور و در نهایت ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی دارند که با بصیرت مردم و اقدامات سازنده مسئولان، این تلاش‌ها به نتیجه‌ای نخواهد رسید و به درخت تنومند و طیبه انقلاب اسلامی هیچ خدشه‌ای وارد نخواهد شد.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع تاکید کرد: در تشخیص سره از ناسره و در شرایط فتنه باید گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) باشیم و تدابیر ایشان را چراغ راه و سرلوحه حرکت در مسیر خود قرار دهیم. تجربه نشان داده است، کسانی که از راه ولایت خارج شدند و در برابر نظام و ولایت قرار گرفتند به عاقبت خوبی دچار نشدند. هر چند ملت عزیز ما با این حوادث هوشیارتر شده و ارادت آنها به رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) بیشتر شده است./ مهر

ارسال نظر