سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

هزینه ۷۵۰ میلیارد دلاری برای بازسازی اوکراین

هزینه ۷۵۰ میلیارد دلاری برای بازسازی اوکراین نخست وزیر اوکراین طی سخنرانی در آلمان گفت که طبق برآوردها بازسازی اوکراین بودجه‌ای نزدیک به 750 میلیارد دلار نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دنیس شمیهال» نخست وزیر اوکراین روز سه‌شنبه درباره برنامه بازسازی این کشور در برلین صحبت کرد.

وی در سخنان‌ خود گفت که برنامه بازسازی اوکراین بسیار وسیع بوده و این موضوع به دلیل خسارت‌هایی است که روسیه برای اوکراین به همراه آورده است.

شمیهال اضافه کرد: «گزارش‌ها درباره خسارت‌هایی که به اوکراین وارد آمده توسط بانک جهانی راستی آزمایی شده است. این خسارت‌ها در ماه ژوئن گذشته 350 میلیارد دلار برآورد شده بود».

نخست وزیر اوکراین افزود: «برآورد ما درباره منابع بازسازی حاکی از آن است که بودجه‌ای نزدیک به 750 میلیارد دلار برای بازسازی اوکراین نیاز است».

وی گفت: «برنامه اوکراین برای بازسازی در این زمینه نیست که چگونه به قبل بازگردیم بلکه در این باره است که چگونه همزمان به جلو حرکت کنیم».

شمیهال گفت:‌«روند انتقالی ما فرصت‌های قابل توجهی برای کسب و کارهای اروپایی فراهم خواهد آورد».

طی روزهای گذشته، روسیه به زیرساخت‌های انرژی در استان «دنیپروپتروفسک» و شهر «کی‌یف» حمله کرد و برق این مناطق قطع شد. وزیر انرژی اوکراین چندی قبل گفته بود که نزدیک به ۳۰ درصد زیرساخت های انرژی اوکراین مورد اصابت موشک‌های روسی قرار گرفتند.

«کریلو تیموشنکو» معاون دفتر ریاست جمهوری اوکراین روز شنبه از قطعی برق گسترده در این کشور بر اثر عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس خبر داد.

«ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز پنجشنبه گذشته ضمن اشاره به نابودی سه تاسیسات حوزه انرژی این کشور در جریان حملات روسیه، گفت خسارات جدیدی به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین وارد شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار