تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

وزیر کشور: آموزش عمومی برای کاهش عوارض حوادث طبیعی بسیار اهمیت دارد

وزیر کشور بر لزوم برنامه‌ریزی برای کاهش خطر، آمادگی و پاسخ به حوادث طبیعی و بازسازی تاکید کرد و گفت: در این زمینه، آموزش عمومی برای کاهش عوارض این حوادث بسیار اهمیت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور شامگاه سه شنبه در سومین نشست ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران، بر انجام مطالعات دقیق برای اجرای این برنامه ملی در مواقع بحرانی، تاکید کرد و خواستار تشکیل فوری پژوهشکده یا مرکز مطالعات شد.

 

وزیر کشور برقراری شبکه ارتباطات در دقایق نخست وقوع بحران‌های طبیعی را مهم دانست و یادآور شد: باید شبکه بزرگی ایجاد شود تا بتواند از همان دقایق نخست ارتباطات لازم را برقرار سازد و پاسخگوی نیازهای ارتباطی در آن شرایط باشد.

 

وحیدی با بیان اینکه تامین ماشین آلات سبک و سنگین در شرایط بحرانی ضرورت دارد، اظهار کرد: در مساله متروپل این مساله را کاملا احساس کردیم. حتی به جرثقیل ۳۵۰ تنی نیاز داشتیم اما به دلیل مشکلات سازه، امکان استفاده وجود نداشت. این مسئله در تهران بسیار اهمیت دارد و باید طراحی مناسبی برای استفاده از ماشین آلات سنگین داشته باشیم. البته بخشی از این ماشین آلات استفاده همیشگی ندارد اما برای مواقع اضطراری از آن بهره گرفته می شود.

 

وزیر کشور بر شناسایی کلیه ظرفیت‌ها برای استفاده در اسکان اضطراری تاکید و اضافه کرد: در این زمینه باید یک برنامه اسکان در نظر گرفت تا فضاهایی که بتوان از آن استفاده کرد را شناسایی کرد. غالب مصدومان در زلزله، به دلیل ترس و به هنگام خروج از منازل آسیب دیده‌اند. خروج از منزل، کوچه، خیابان، محله و خروج از شهر مراحل تخلیه در شرایط بحرانی است که باید برای آن برنامه ریزی جدی انجام شود.

 

وی همچنین به اهمیت آموزش برای کاهش خسارات به ویژه صدمات جسمی در شرایط بحرانی و حوادث طبیعی تاکید کرد و خاطرنشان کرد: آموزش مردم حتما باید در برنامه‌ها وجود داشته باشد و به سرعت اجرایی شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده