ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رای پارلمان به کابینه جدید عراق؛ فردا

رای پارلمان به کابینه جدید عراق؛ فردا نخست‌وزیر مأمور تشکیل کابینه جدید عراق رسماً از پارلمان خواست، روز پنجشنبه کابینه خود را برای أخذ رأی اعتماد معرفی کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عراقی امروز چهارشنبه گزارش کردند که «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت جدید عراق، روز گذشته در نامه‌ای به پارلمان، خواستار تعیین وقت برای معرفه کابینه به پارلمان شده است.

به گزارش وبگاه خبری شفق‌نیوز و طبق پیش‌بینی‌های رسانه‌ای در روزهای گذشته، السودانی فردا فرصت روز پنجشنبه (فردا) را از پارلمان درخواست کرده و قرار است جلسه فردای پارلمان به معرفی کابینه اختصاص یابد.

طبق آخرین خبرهای مطبوعاتی از تشکیل کابینه، گفته می‌شود السودانی ۱۶ وزیر از ۲۲ وزیر را تعیین کرده و رایزنی در خصوص شش وزیر دیگر که بستگی به احزاب اهل سنت و کُرد داردف در جریان است.

یک سیاستمدار عراقی نیز به شفق نیوز گفت، جلسه‌ای با حضور اعضا و سران ائتلاف «الاطار التنسیقی» (چارچوب هماهنگی احزاب شیعه) برگزار و در پایان توافق شد که کابینه جدید روز پنجشنبه به پارلمان معرفی شود. این جلسه در منزل حیدر العبادی رئیس ائتلاف النصر و نخست وزیر پیشین عراق برگزار شد.

به گفته این منبع که خواسته نامش فاش نشود، اصرار نخست وزیر مکلف بر این است که حتی الامکان از نمایندگان فعلی پارلمان برای وزارتخانه‌ها استفاده نشود.

پیشتر السودانی تأکید کرده بود اسم‌هایی که در رسانه‌ها برای برخی وزارتخانه ها منتشر شده، شایعه است و صحت ندارد. به گفته او، اسامی پیشنهادی برای وزارتخانه‌ها را صرفاً سران احزاب سیاسی اطلاع دارند.

محمد شیاع السودانی هفته گذشته پس از آنکه رئیس جمهور عراق پس از ماه‌ها تأخیر انتخاب شد، مأمور به تشکیل کابینه جدید عراق شد. انتخابات عراق سال گذشته (۲۰۲۱) برگزار شد و هفته گذشته احزاب عراقی به دلیل عدم توافق و اختلافات سیاسی، موفق به انتخاب رئیس جمهور نشده بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار