دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

زلنسکی به تعلیق کریدور غلات از سوی روسیه واکنش نشان داد

زلنسکی روسیه را به تلاش برای «بازگرداندن خطر قحطی بزرگ به آفریقا و آسیا» متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین روز شنبه در واکنش به تصمیم روسیه برای تعلیق کریدور انتقال غلات، ادعا کرد که روسیه بدنبال بازگرداندن خطر قحطی گسترده به آفریقا و آسیا است.

زلنسکی در سخنرانی خود تصمیم روسیه برای توقف مشارکت در کریدور غلات دریای سیاه را که با نظارت سازمان ملل متحد انجام می‌شود، اقدامی «قابل پیش‌بینی» توصیف کرد و گفت که روسیه از ماه گذشته و در ماه سپتامبر، زمانی که حرکت کشتی‌ها را مسدود کرد، عمداً بحران غذایی را تشدید کرده بود.

وی مدعی شد که از آن زمان تاکنون 176 کشتی نتوانسته‌اند مسیرهای لازم را برای رساندن غلات از اوکراین به مقصد مناسب طی کنند.

رئیس جمهور اوکراین همچنین گفت: «این شرایط نشان دهنده تصمیم روسیه برای بازگرداندن خطر قحطی بزرگ به آفریقا و آسیا است.» زلنسکی ادعا کرد که «محاصره عمدی» کشتی‌ها از سوی روسیه مانع از ارائه میلیون‌ها تن غذا به کشورهایی می‌شود که به آن نیاز دارند. او در این ارتباط گفت: «امروز، بیش از 2 میلیون تن غذا در دریا است. این بدان معناست که دسترسی به غذا برای بیش از 7 میلیون مصرف کننده در واقع بدتر شده است.»

زلنسکی همچنین با طرح این ادعا که وقتی روسیه عمداً در چندین قاره برای گرسنگی و قحطی کار می‌کند، چگونه می‌تواند در میان گروه 20 باشد، عضویت مسکو در این گروه را به باد انتقاد گرفت و گفت: « باج خواهی روسیه باید شکست بخورد. انسانیت باید پیروز شود.»

ادعاهای رئیس جمهور اوکراین پس از آن مطرح شده که روسیه اعلام کرد بدلیل حملات پهپادی اوکراین، فعالیت کریدرو مشترک غلات با اوکراین را به مدت نامحدودی به حالت تعلیق در می آورد. روسیه علت تعلیق این کریدور را حمله تروریستی اوکراین به سواستوپل با مشارکت انگلیس عنوان کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده