بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

قالیباف: رأس مبارزه با آمریکا کارکردن برای مردم است

قالیباف: رأس مبارزه با آمریکا کارکردن برای مردم است رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهان بدون آمریکا جای زیباتری است گفت: راس مبارزه با آمریکا کار کردن برای مردم است و فقط شعار دادن کافی نیست و امروز هر کسی باری از مشکلات مردم بردارد مشت محکمی بر دهان آمریکا زده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۳۸

به گیازش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشست علنی امروز چهارشنبه 11 آبان مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود ضمن گرامیداشت فرارسیدن روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز گفت: آمریکا به عنوان تجسم استکبار جهانی در چند دهه گذشته بارها علیه اراده ملت‌ها وارد عمل شده و از هیچ اقدامی همچون کودتا، تمهید جنگ داخلی، تسلیح گروه‌های تروریستی افراط‌گرا، اشغال و تدارک انقلاب‌های فرمایشی و پرهیز نمی‌کند.

 

قالیباف در ادامه تصریح کرد: آمریکا به طور ساختاری در جهان مانع از تحقق ساختاری اراده ملت‌ها می‌شود. ملت ایران چهار دهه پیش از این و با انقلاب مردمی و پس از آن با اشغال پایگاه جاسوس‌پروری سفارت آمریکا تصمیم گرفت تا اراده خود را بر اراده مستکبر تحمیل کند. ملت ایران تصمیم گرفت که دیگر شخص اول کشور گوش به فرمان فلان دیپلمات درجه دوم آمریکا نباشد و اراده هیچ مستکبری نتواند خاک و استان این کشور را جدا کند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: ایرانیان در 13 آبان 58 با اشغال سفارت آمریکا به جهانیان ثابت کردند که دوران کودتا در این کشور تمام شده و قدرت استکبار در برابر اراده ملت‌ها همچون پر کاهی در مقابل طوفان است.

 

قالیباف در ادامه اظهار کرد: آمریکا با اعمال تحریم علیه ملت ایران، پشتیبانی از صدام در دوران دفاع مقدس، تشکیل شبکه های جاسوسی و خرابکاری و ترور در ایران، حمایت از گروه های تروریستی با هدف بر هم زدن امنیت کشور، متحد کردن توان رسانه ای برای تولید اخبار دروغ علیه ایران، کارشکنی در پیشرفت های علمی کشور به خصوص در حوزه هسته ای، حمایت از رژیم قاتل صهیونیستی، حمایت از آشوب و ناامنی در کشور و بسیاری اقدامات دیگر تلاش کرد تا به مردم جهان هشدار دهد که اگر شما هم مسیر استقلال را در پیش بگیرید باید منتظر جنگ، تحریم و تهدید باشید.

 

وی افزود: این وعده الهی است که عاقبت تبهکاران و مستکبرین با تمام قدرت نظامی و امنیتی و رسانه ای تسلیم اراده ملت ها خواهد شد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «جهان بدون آمریکا جای زیباتری است»، تاکید کرد: در حوادث اخیر نیز آمریکا و شبکه جاسوسی و عوامل خرابکار آنها برنامه ای پیچیده و ویژه ای طراحی کرده بودند اما این بار هم همچون گذاشته در مورد ملت آگاه ایران اشتباه کردند. همه مردم از جمله منتقدین و معترضین عاشق هر وجب از خاک ایران هستند. به تحریم طلبان، جنگ افروزان و تروریست ها باج نخواهد داد و آنها مطالبات مد نظر خود را همزمان با اعلام انزجار از دخالت کودتاچیان آمریکایی پیگیری خواهند کرد و ما وظیفه داریم بستر لازم را برای شنیدن و اقدام متناسب آن فراهم کنیم تا امید دشمن برای فرصت طلبی را ناامید کنیم.

 

قالیباف خاطرنشان کرد: آمریکا می داند که امروز مردم جهان در آستانه رسیدن به همان آگاهی تاریخی ضد استکباری هستند که ملت ایران چهار دهه پیش به آن رسیده بود و به همین دلیل همه توان خود را برای بن بست نمایی در ایران اسلامی به کار گرفته است.

 

وی در پایان گفت: قبلا هم تاکید کرده ام که راس مبارزه با آمریکا کار کردن و کار کردن برای مردم است. فقط شعار دادن کافی نیست. امروز هر کسی باری از مشکلات مردم بردارد مشتی محکمی بر دهان آمریکا زده است و به لطف الهی مردم آزاده ایران در برابر این نقشه نیز ان‌شاءالله پیروز بیرون خواهند آمد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار