برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

قالیباف: مجمع تشخیص مصلحت نظام، سریع‌تر در مورد طرح شفافیت تصمیم‌گیری کند

رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع مجمع تشخیص مصلحت نظام در رسیدگی به موارد اختلافی در طرح شفافیت قوای سه‌گانه شد و گفت: از همین جا تقاضا دارم که مجمع زودتر این طرح را در دستور قرار داده و با سرعت در خصوص آن تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر جواد نیک بین نماینده مردم کاشمر در مورد طرح شفافیت گفت: مجلس شورای اسلامی در بحث شفافیت وظیفه خود را انجام داد و این طرح در مجلس به تصویب رسید و اشکالات شورای نگهبان نیز اعاده شد و نظر مجلس نیز در خصوص آن اعلام شد. اکنون در خصوص موارد اختلافی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته است از همین جا تقاضا دارم که مجمع زودتر این طرح را در دستور قرار داده و با سرعت در خصوص آن تصمیم‌گیری کند. همه بخش‌ها در تحقق این امر موثر هستند. در بحث این‌که گفتید بازنشسته‌ها نیز فرا خوانده شده‌اند قطعا فراخوانده شدن بازنشسته‌ها برای خدمت مغایر قانون است و این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

 

حجت الاسلام جواد نیک‌بین در تذکری شفاهی در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:حدود دو سال و پنج ماه از عمر مجلس شورای اسلامی می‌گذرد و ما از روز اول وعده شفافیت را به مردم دادیم. مجلس قول داد تا شفافیت را در قالب قانون به اجرا در بیاورد. بنده نیز بارها و بارها در خصوص تحقق شفافیت در صحن مجلس تذکر دادم اما به نظر می‌رسد اکنون شفافیت به نوش دارو پس از مرگ سهراب تبدیل شده است چرا که در حال اتمام سال سوم عمر مجلس شورای اسلامی هستیم اما هنوز شفافیت اجرایی نشده است.

 

وی در ادامه افزود: به خودم و سایر نمایندگان توصیه می‌کنم که به وضعیت آموزش و پرورش توجه داشته باشند چرا که آینده کشور در دست دانش آموزان است و ما برای این‌که دانش آموزان قابل قبولی داشته باشیم نیاز به بکارگیری نیروهای قوی در عرصه آموزش و پرورش داریم. نگاه ما به حوزه آموزش و پرورش باید تغییر کند و با نگاه متعالی به این حوزه بنگریم چرا که توسعه کشور به اصل آموزش و پرورش باز می‌گردد.

 

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز مردم منتظر اجرایی شدن شفافیت هستند و زمانی که از ما می‌پرسند که شفافیت به کجا رسید ما پاسخی ندادیم می‌گوییم در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است اما مشخص نیست کی اجرایی شود. مردم باید سنگ محکی برای ارزیابی نمایندگان در دوره بعد داشته باشند. آبان‌ماه ۱۴۰۱ به نیمه رسید و انتظار می‌رود رئیس مجلس و هیات رئیسه پیگیری جدی در خصوص اجرای شفافیت داشته باشند.

 

وی تاکید کرد: این روزها شنیده شده است که آموزش و پرورش بازنشستگان را به خدمت مجدد دعوت می‌کند مگر ما کم جوان لیسانس و فوق‌لیسانس از دانشگاه‌های معتبر داریم که امروز شغل ندارند؟ چرا از این نیروها در آموزش و پرورش استفاده نمی‌شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار