پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

قالیباف: مجمع تشخیص مصلحت نظام، سریع‌تر در مورد طرح شفافیت تصمیم‌گیری کند

رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع مجمع تشخیص مصلحت نظام در رسیدگی به موارد اختلافی در طرح شفافیت قوای سه‌گانه شد و گفت: از همین جا تقاضا دارم که مجمع زودتر این طرح را در دستور قرار داده و با سرعت در خصوص آن تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر جواد نیک بین نماینده مردم کاشمر در مورد طرح شفافیت گفت: مجلس شورای اسلامی در بحث شفافیت وظیفه خود را انجام داد و این طرح در مجلس به تصویب رسید و اشکالات شورای نگهبان نیز اعاده شد و نظر مجلس نیز در خصوص آن اعلام شد. اکنون در خصوص موارد اختلافی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته است از همین جا تقاضا دارم که مجمع زودتر این طرح را در دستور قرار داده و با سرعت در خصوص آن تصمیم‌گیری کند. همه بخش‌ها در تحقق این امر موثر هستند. در بحث این‌که گفتید بازنشسته‌ها نیز فرا خوانده شده‌اند قطعا فراخوانده شدن بازنشسته‌ها برای خدمت مغایر قانون است و این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

 

حجت الاسلام جواد نیک‌بین در تذکری شفاهی در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:حدود دو سال و پنج ماه از عمر مجلس شورای اسلامی می‌گذرد و ما از روز اول وعده شفافیت را به مردم دادیم. مجلس قول داد تا شفافیت را در قالب قانون به اجرا در بیاورد. بنده نیز بارها و بارها در خصوص تحقق شفافیت در صحن مجلس تذکر دادم اما به نظر می‌رسد اکنون شفافیت به نوش دارو پس از مرگ سهراب تبدیل شده است چرا که در حال اتمام سال سوم عمر مجلس شورای اسلامی هستیم اما هنوز شفافیت اجرایی نشده است.

 

وی در ادامه افزود: به خودم و سایر نمایندگان توصیه می‌کنم که به وضعیت آموزش و پرورش توجه داشته باشند چرا که آینده کشور در دست دانش آموزان است و ما برای این‌که دانش آموزان قابل قبولی داشته باشیم نیاز به بکارگیری نیروهای قوی در عرصه آموزش و پرورش داریم. نگاه ما به حوزه آموزش و پرورش باید تغییر کند و با نگاه متعالی به این حوزه بنگریم چرا که توسعه کشور به اصل آموزش و پرورش باز می‌گردد.

 

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز مردم منتظر اجرایی شدن شفافیت هستند و زمانی که از ما می‌پرسند که شفافیت به کجا رسید ما پاسخی ندادیم می‌گوییم در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است اما مشخص نیست کی اجرایی شود. مردم باید سنگ محکی برای ارزیابی نمایندگان در دوره بعد داشته باشند. آبان‌ماه ۱۴۰۱ به نیمه رسید و انتظار می‌رود رئیس مجلس و هیات رئیسه پیگیری جدی در خصوص اجرای شفافیت داشته باشند.

 

وی تاکید کرد: این روزها شنیده شده است که آموزش و پرورش بازنشستگان را به خدمت مجدد دعوت می‌کند مگر ما کم جوان لیسانس و فوق‌لیسانس از دانشگاه‌های معتبر داریم که امروز شغل ندارند؟ چرا از این نیروها در آموزش و پرورش استفاده نمی‌شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار