ثبت نام بیش از ۶۱۰ هزار داوطلب در آزمون سراسری

به گزارش راهبرد معاصر معاون امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت نام بیش از ۶۱۰ هزار داوطلب تاکنون، در سه گروه آزمایشی اصلی و دو گروه شناور آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در دوره اول خبر داد.
حسن مروتی با اشاره به این که مهلت ثبت نام در دوره اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، از روز ۸ آبان آغازشده و تا امروز ۱۴ آبان ادامه دارد گفت: برای رفاه بیشتر حال متقاضیانی که تاکنون موفق به ثبت نام نشدند، مقررگردید مهلت ثبت نام تا پایان روز چهارشنبه ۱۸ آبان تمدید شود.
وی افزود: همچنین داوطلبانی که قبلاً ثبت نام خود را تکمیل و کدرهگیری دریافت کردند در صورت تمایل میتوانند تا تاریخ فوق نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبتنامی خود اقدام کنند.
ضمناً امکان ۸ بار ویرایش اطلاعات ثبت نامی از اولین روز ثبت نام تا پایان مهلت مذکور برای متقاضیان فراهم شده است./باشگاه خبرنگاران